Dj. Gargamel Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 no niestety dzisiaj chyba nie byl moj dobry dzien nie wiem jak to zrobilem ale pekla mi katoda ta szklana rurka w srodku platikowa oslonka jest nienaruszona :( powdwazalem srubokretem bo byla przyklejona glutem pistoletem no i teraz mam klopot co robic czy moge sobie kupic na chieftecu same 2 rozne katody i podlaczyc do jednego inwertera ktory mi pozostal moja katoda wygladala kiedys tak :( wiec mozecie zobaczyc ten inwerter http://www.pronet.lublin.pl/~gargamel/Case/catode.jpg wiem ze za wiele to nie widac jest on caly zalany taki czarnym palstikiem czy brac od razu ten inwerter podwojny od nich razem z dwoma katodami a ten stary inwerter gdzies opchnac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 stalo sie... kupuj 2 katody w chieftecu :) inwerter na allegro, jest tam duzo katod bez inwertera, wiec pewnie ktos kupi do kompletu. szkoda ze jestes daleko, wzialbym te obudowe, bo mam jedna 'gola' katode :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 stalo sie... kupuj 2 katody w chieftecu :) inwerter na allegro, jest tam duzo katod bez inwertera, wiec pewnie ktos kupi do kompletu. szkoda ze jestes daleko, wzialbym te obudowe, bo mam jedna 'gola' katode :P rozmawialem z b3tone tzra brac nowe ten inwerter jest tylko do jednej katody :( co do obudowy po katodzie phranzee nie ma sprawy dam ci ja za koszty przesylki :) jesli chcesz of course; od razy musze cie upredzic ze w tym miejscu co sie przyjkleja i jest to zgrubienie zabezpeiczenie konca katody jest pekniecie sklejone tasma bezbarwna :) a nawet tych do przyklejania nie odklejam jak cos daj znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 co do obudowy po katodzie phranzee nie ma sprawy dam ci ja za koszty przesylki :) jesli chcesz of course; od razy musze cie upredzic ze w tym miejscu co sie przyjkleja i jest to zgrubienie zabezpeiczenie konca katody jest pekniecie sklejone tasma bezbarwna :) a nawet tych do przyklejania nie odklejam jak cos daj znacjeszcze u siebie poszukam, jakby co to sie pozniej odezwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...