Tomas Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Czy mozna jakas ta plyte przerobic, zeby obslugiwala Tualatiny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Czy mozna jakas ta plyte przerobic, zeby obslugiwala Tualatiny? jaki to chipset? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Intel 815EP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Z tego co wiem bo przeczytalem :) dopiero w serii TUSL Asus wprowadzil obsluge Tualantin'ow!!! Ale to tak tylko informacyjnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 To, ze TUSL2 obsluguje Tualatiny wiem. Chodzi mi o to, czy w jakis sposob da rade przerobic CUSL2... W niektorych Abitach (opartych na i815) mozna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Tak da sie . Jesli jestes z WAWY to pomoge ci przerobic. Sam sobie przerobilem przelotke pod P2B ale jeszcze nie mam proca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Jest w ogle cos takiego jak CUSL? Jaz zawsze myslaklemn ze recenzenci sie myslili bo to tak samo wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Jest w ogle cos takiego jak CUSL? Jaz zawsze myslaklemn ze recenzenci sie myslili bo to tak samo wyglada no.. zapewne tak bylo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Bylo CUSL,al;e jak juz mowielm dokladnie oidentyko jak TUSL sprawdz czy Taultin nie pojdzie bo tak jak TUSK jest brak wsparcia dla Ppga,tez 815EP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Poszukaj na twojepc.pl w archiwum tam bylo jak przerobic proca by w bx133 abita wlazl. C1.1T P6S5AT (S.P. Abit BX133) GF256DDR 2x40GB 5400 itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...