kucyk Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Mój brat kupił to czasopismo całkiem przypadkiem, kosztowało 2zł więc nie był to duży wydatek. Dla nie wtajemniczonych jest to kolejne czasopismo o grach. Poczytałem trochę i mogę spokojnie powiedzieć, ze czasopismo jest naprawde zajefajne, extra pomysły, fajne teksty, jednym słowem - luz jakiego w żadnej gazecie nie doświadczyłem, a kącik Devastator wymiata :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 hehe tez to kupilem , moim zdaniem luz jest ale jest go za mało , cena 2zl moze byc ,a stron jest sporo wiec mozna czytac czytac... :D Kacik Devastator nie rób tego bo sie mozesz zakleic tasma samoprzylepna hahah :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Myśle, że czasopismo się rozkręci, ale i tak jest już najbardziej powalonym czasopismem dostępnym na rynku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 powalonym? chyba w pozytywnym sensie?:P ja uwazam ze jest zaje.. super.. giga.. mega.. itd. szczegolnie za taka cene.. tylko szkoda ze tak malo ludzi tworzy virusa ale mysle ze przybedzie ich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 fajne?? dzisiaj rodzice jada do hiper$hitu to powiem rzeby kupili btw oco chodzi z tym kacikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Hmm... czy to nie jest przypadkiem kolejne "dziecko" CDAction? (tak mi sie coś o uszy obiło) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Hmm... czy to nie jest przypadkiem kolejne "dziecko" CDAction? (tak mi sie coś o uszy obiło)jezeli tak to zaraz wszyscy beda mowic ze jest beznadziejne itp. ;) ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Jest, ale nie ma z nim praktycznie nic wspólnego. Tworzą je inni ludzie. Co do powalenia czasopisma to oczywiście chodziło mi o jak najbardziej pozytywne znaczenie. Co do kącika Devastatora - to musicie sami zobaczyć :wink: Podoba mi się konkurs SMS na ostatniej stronie: "Co łączy film "Tomb Raider: kolebka życia" i grę TRAOF? Czy prawidłowa odpowiedź to? A. nie wiem B. Lara Croft C. Genowefa Pigwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...