birdman Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 jak widzicie powstal nowy dzial :] mamy teraz wybrac sobie moderatorow; wiec glosujcie w ankiecie; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 co to jest soft ad ware Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Z której godziny te staty bo aktualnie jestem 66 i mam 170 WU i przyrost wu to 73 a nie 65 ale i tak spoko :) pozdrawiam i spadam dalej liczyćStatystyki były wygenerowane przez serwer jakieś 7 godzin temu, w najlepszym wypadku aktualizowane są codziennie, a bywało tak, że w środy były np. z poniedziałku. :o Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Spoko, piszę tylko bo już sam mowileś, ze nie bedziesz ;-PA mnie sie podoba, ze fuxmen pisze, "mam nowego" itd. :) W koncu kiedys mu tych qmpli zabraknie ;-) twin sam powiedz... nie denerwuje Ciebie fakt, ze on ciagle kogos werbuje a Ty nie? :-) Byc moze czesc userow dzieki fuxmen'owi pomysli "kurde skoro on moze to moge i ja!" i tez zacznie szukac nowych... nie wazne czy beda liczyc na jego konto czy sami dojda do teamu wazne, ze zyska na tym cala grupa :) Wiec pozwol mu na to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 nareszcei ktos mnie rozumie a tak wogóle to patrzcie na tą liste www.fuxmen.xu.pl/seti.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 co to jest soft ad wareNie idz na latwizne ok? Poszukaj sam... nie pozwol na to abym zalowal, ze chcialem Tobie pomoc :) ps. http://www.google.pl/search?q=ad-aware&ie=...UTF-8&hl=pl&lr= Wez pierwszego linka!!! wez pierwszego linka!!! wez pierwszego linka!!! ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Spoko, piszę tylko bo już sam mowileś, ze nie bedziesz ;-PA mnie sie podoba, ze fuxmen pisze, "mam nowego" itd. :) W koncu kiedys mu tych qmpli zabraknie ;-) twin sam powiedz... nie denerwuje Ciebie fakt, ze on ciagle kogos werbuje a Ty nie? :-) Byc moze czesc userow dzieki fuxmen'owi pomysli "kurde skoro on moze to moge i ja!" i tez zacznie szukac nowych... nie wazne czy beda liczyc na jego konto czy sami dojda do teamu wazne, ze zyska na tym cala grupa :) Wiec pozwol mu na to :) hehe... juz pisałem, że zwróciłem mu uwagę tylko dlatego, że sam kiedyś stwierdził, że już nie będzie meldował za każdym razem kiedy zwerbuje nowego kompa... traktujcie to z przymrózeniem oka ;) Denerwuje? Mnie? Wręcz przeciwnie, przecież należe do grupy Tweak'a, i w moim i Waszym interesie leży to aby liczyło jak najwiecej maszyn! Sam pracuje nad zwerbowaniem nowych kompow, moze niedlugo będę dorabiał w dość sporej firmie i będę miał dostęp do szybkich maszynek... Heh... miałem nie zapeszać... ;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 co to jest soft ad wareNie idz na latwizne ok? Poszukaj sam... nie pozwol na to abym zalowal, ze chcialem Tobie pomoc :) ps. http://www.google.pl/search?q=ad-aware&ie=...UTF-8&hl=pl&lr= Wez pierwszego linka!!! wez pierwszego linka!!! wez pierwszego linka!!! ;-) juz sciągamciekawuy jestem co to jest jakiś program do wywalanie niużytecznych procesów?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a moze zrobimy jakoms akcje z bilbordami?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Witam! Ojej - chłopaki - topic Wam się odkleił :P Przyklejcie na SuperGlue - bedzie się lepiej trzymał ;) Sorry za LOL - ale nie mogłem sie powstrzymać :D Planuje się do Was dołączyć, ale to może po tym jak zmienie sprzęcik, na razie troche za słaby do liczenia w SETI - jeszcze by się spocił ;) POZDRAWIAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Planuje się do Was dołączyć, ale to może po tym jak zmienie sprzęcik, na razie troche za słaby do liczenia w SETI - jeszcze by się spocił ;) POZDRAWIAM. no co ty... razem ze mna liczy koles na celeronie 366 :twisted: kazdy sprzet sie nada, wiec nie czekaj tylko wstepuj w nasze szeregi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 birdman dobrze prawi... jak tylko znajedę chwilkę wolnego, to sciągam wersję na kalkulator :wink: A tak serio mówiąc to każdy komp jest mile widziany, nawet , powiedzmy 486. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 ok wiec teraz jak ktos bedzie mial pytanko to nie pisac w tym topicu tylko zakladajcie nowy temat bo i tak w tym temacie juz nikt niczego nei znajdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 W domu zapiepszają dwa z podpisu Bartek liczy w 2h 30min a złomowi zajmuje to około 48h. Dzisiaj na Bartku zaczeło sypać jakimiś komunikatami o błędach. Narazie zassałem sowt na WinZgrozę i do chwili wyjaśnienia sprawy liczy ten klijent (spod WinXP) lepiej wolniej niż wcale. Na forum gdzieś przesuneło mi się przed oczami o tym że ktoś radzi sobie na sucho (liczą mu kompy bez netu a wysła np. z domu), będę szukał ale może ktoś przybliży zagadnienie . Wpracy mam 3 kompy stojące odłogiem ale z okrojonym dostępem do sieci, przydało by się i je pogonić. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 W domu zapiepszają dwa z podpisu Bartek liczy w 2h 30min a złomowi zajmuje to około 48h. Dzisiaj na Bartku zaczeło sypać jakimiś komunikatami o błędach. Narazie zassałem sowt na WinZgrozę i do chwili wyjaśnienia sprawy liczy ten klijent (spod WinXP) lepiej wolniej niż wcale. Na forum gdzieś przesuneło mi się przed oczami o tym że ktoś radzi sobie na sucho (liczą mu kompy bez netu a wysła np. z domu), będę szukał ale może ktoś przybliży zagadnienie . Wpracy mam 3 kompy stojące odłogiem ale z okrojonym dostępem do sieci, przydało by się i je pogonić. Pozdrawiam wystarczy uzyc jakiegos programu do magazynowania jednostek (np: setidriver pod windowsa, czy linseti pod linuxa) zgromadzic zapas jednostek, wrzucic to na kompa bez netu i jak przeliczy sporwotem na kompa z netem i wyslac; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Sortki nie zauważyłem jak mnie wylogowało i wpuściło jako gosc, to ja od tych dwóch kompów. Teraz razem z klijentem Windowsowym puściłem DOSowego i nie sypie błędów narazie niewiem o co bryzga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 fuxmen! Na litosc... czytaj... szukaj... kombinuj... uzywaj http://www.google.pl i potem jeszcze pomysl... Jak juz nie bedziesz dawal rady to dopiero zapytaj! Gość dokladnie tak jak napisal birdman a poprawie go tylko z nazwa softu pod winde "setidriver" i dodam jednego softa od siebie "setistash" Birdmana poprawilem nie przez zlosliwosc, ale przez to abys mogl znalezc to czego szukasz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Teraz razem z klijentem Windowsowym puściłem DOSowego i nie sypie błędów narazie niewiem o co bryzga.yyyy a znaczy sie wczesniej jak dzialalo bo nie rozumiem? No i czy masz jeszcze problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 huh znowu literowke walnołem.... :( zeberko czy dobrze rozumiem ze jednoczesnie liczysz klientem graficznym i tekstowym?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Wcześnie ten program DOSowy liczył pięknie problemy zaczeły się około 30 jednostki przy starcie nowego liczenia wywala jakiś błąd wiciskałem zamknij i po paru razach szło. Ale godzinę temu klops wciskam zamknij i nic nie pomaga liczenie staneło na 1,97%. To dla spokoju by liczyło mi w nocy ściągnołem program po Windowsa (ten z bajerami, analiza Furiera) ale po pewnym czasie włączyłem program DOSowy narazie niema komunikatów o błędach ale ikona SETI Spy na pasku zadań jest żółta, a w dymku pisze [idle]. Dzisiaj jest puźno problem musi poczekać do jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 nmo wrescie powracam :) widze ze z pierwszej dziesiadki spadlem na bodajze 32 miejsce :( ehhh kiepsko, kiedy ja to odrobie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Na noc dla pewności zostanie tylko ten Windows'owy ale już widać że przez te bajery to niejest koń wyścigowy tylko zwykła kobyła. Może Francuzi przeważnie liczą tym programem z wodotryskami i jak by SETI potrwało dłużej to może Polska łykneła Ich. W odpowiedzi birdman'owi Dwa programy DOS i Win szły razem tylko krótką chwilę dla sprawdzenia zachowania tego DOSowego, najprościej chyba będzi odnowa jego zainstalować i dopiero jak nie będzie poprawy szukać dalej, dodam tylko że na P200MMX nic podobnego się nie dziej ale tu dopiero jest liczona 3 jednostka (demon szybkości) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Wcześnie ten program DOSowy liczył pięknie problemy zaczeły się około 30 jednostki przy starcie nowego liczenia wywala jakiś błądCo to jest "jakis blad" ?? Podaj konkretnie bo niby jak mamy Ci pomoc, jak nie wiadomo o co chodzi.... PS. gwoli scislosci, to nie jest program dosowy, tylko konsolowy (sprobuj go odpalic pod dosem ...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 fuxmen! Na litosc... czytaj... szukaj... kombinuj... uzywaj http://www.google.pl i potem jeszcze pomysl... Jak juz nie bedziesz dawal rady to dopiero zapytaj! Gość dokladnie tak jak napisal birdman a poprawie go tylko z nazwa softu pod winde "setidriver" i dodam jednego softa od siebie "setistash" Birdmana poprawilem nie przez zlosliwosc, ale przez to abys mogl znalezc to czego szukasz :) ok ok nie wkużaj się odrazu będę szukał b dzisiaj dzięi temu zeszłem poniżej 3 godz w nocy a teraz mam przewidywane na 3:36 minut więc coraz lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 mam pytanko jak zmienic nazwe konta ? bo mam demboch_pogromca a chcialym zmienic na demboch&spółka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 czy ktos wie co sie stalo z YOshi'm?? cos mu strasznie tempo spadlo... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 mam pytanko jak zmienic nazwe konta ? bo mam demboch_pogromca a chcialym zmienic na demboch&spółka Tutaj czy ktos wie co sie stalo z YOshi'm?? cos mu strasznie tempo spadlo... Wspominal juz kiedys, ze powoli odchodzi do UD... :? Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 ok ok nie wkużaj się odrazu będę szukał b dzisiaj dzięi temu zeszłem poniżej 3 godz w nocy a teraz mam przewidywane na 3:36 minut więc coraz lepiejAle ja jestem spokojny :) Pamietaj tylko, ze jednostki maja rozny czas liczenia... jedna sie liczy 2:40 a ina 3:20 a jeszcze inna 3:50 a sa tez takie co liczas sie pare sekund. Wiec byc moze cala ta Twoja walka jest bez sensu aby _wszystkie_ jednostki liczyly sie mniej niz 3h? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 damn...nie mam przekonania do tego UD ... KRis..beware :!: ...juz tylko 3k unitow roznicy :) gonimy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 ok ok nie wkużaj się odrazu będę szukał b dzisiaj dzięi temu zeszłem poniżej 3 godz w nocy a teraz mam przewidywane na 3:36 minut więc coraz lepiejAle ja jestem spokojny :) Pamietaj tylko, ze jednostki maja rozny czas liczenia... jedna sie liczy 2:40 a ina 3:20 a jeszcze inna 3:50 a sa tez takie co liczas sie pare sekund. Wiec byc moze cala ta Twoja walka jest bez sensu aby _wszystkie_ jednostki liczyly sie mniej niz 3h? własei wiem żeniektóre mają 4.15 teraflopa inne 3.90 terafflopa al tak czy siak nie powinno liczyć 5 godz na takim kompie ostatnioi dzięi adware i powyłanczaniu wszystkigo zeszłem poniżej 4 godz a dzisiaj właśnei poniżej 3 raz miałem jednostkę na 3,30 teeraflopa to chyba też poniżej 3 godz mi policzyło po prostu wydawało mi sie ze 5 godz to trochę dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...