KriS Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 KRis..beware :!: ...juz tylko 3k unitow roznicy :) gonimy... Gon... gon... i obys przegonil :-) To male konto liczone jest na malej ilosci kompow i stopniowo wszystkich klientow przerabiam aby znow liczyly na moje stare konto :) Jak dojdziesz do ~1000 WU dziennie to zaczne sie bac (i oczywiscie bede kombinowal skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kolejne kompy do liczenia :-) ), ze mnie dogonisz no ale tego Tobie tez zycze :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 No i co tu dużo gadać, pojęcia SETI, DOS, Windows, PC wyglądają jakby miały coś wspólnego z logiko ale delikatniej mówiąc chyba to dziedzina bliższa filozofii jak nie magii. Wcześniej pisałem, że są problemy z DOSową częścią softu SETI. Przeinstalowałem do nowego miejsca i [gluteus maximus] blada, ale w międzyczasie wszedłem na wszystkim znaną ścieżkę http://setiathome.berkeley.edu/fcgi-bin/fc...name=Tweak%2Epl i widzę duży ruch i małą ciekawostkę 29) Crazy Duron from Australia (Koala II) 665 2684 hr 14 min 4 hr 02 min 11.2 sec Tue Nov 25 22:47:03 2003 Australia noto cyk na ich stronę patrzę, że można zassać programy do liczenia SETI z myślą, że są starsze i może będą jakoś działać ściągnąłem i patrzę ten sam plik co u mnie (klient DOSowy, ta sama nazwa pliku) tylko inna długość 192KB, mój coś koło 188KB podmieniłem i działa, cud czy co. Na starym złomie 200MMX liczy ten stary o wielkości 188KB. Do tego czasu program Windows?owy zliczył 2 jednostki, zabrało mu to jakieś 16h, a mogło być w tym czasie z 6 jednostek. WW. tabeli jest więcej nowych ciekawych elementów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 hmm tak zabardzo mi siętego niechce czytać ale powiem tyle że chyba się przyłącze do teamu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 witamy i dzięki miłego licznenia życzy fuxmen qPa sp. z.o.o. update nie będę się chwalił ale...... PATRZCIE na moja listę lizących :twisted: :twisted: :twisted: a to dopiero początek :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Witaj donio :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 no i tak na początek miałby zapytanie jak się zarejestrować tam. Bo chciałem się dopisać do tweaka no ale najpierw trzeba się zarejestrować. Jak by był ktoś tak miły to prosiłbym o linka do rejestracji bo się rozglądałem na stronie głównej seti i niewidziałem. UPDATE. Wlazłem na jakiś link gdzie hasło można dostać wpisuje maila i "We have no user with that email address. " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Na początek looknij sobie w ten link jak będą jakieś problemy pisz http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=58323 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Na początek looknij sobie w ten link jak będą jakieś problemy piszhttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=58323No tak tylko tam jest napisane co zrobić jak masz konto w SETI@Home a ja go właśnie niemam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Przy pierwszym uruchomieniu klienta tworzy sie konto. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Jak zna sie trochlski to po wstępnej konfiguracji SETISpay i SETI Driver trzeba uruchomić ten dosowski programik co liczy jednostki i odpowiadać na pytania, trzeba jeszcze dysponować kontam emailowym na które zostanie wysłane hasło którym to dołączysz do teamu. Jak pamiętam to najwpierw jesteś pytany czy masz kąto na SETI czy nie 1. to nie, 2. to tak jak nie to pyta nas o adres email i kraj z jakiego jesteś, puste enter na pytaniu o kraj pokaże listę kraii w porządku alfabetycznym, będziem jeszcze pytani czy dane mają być wyświetlane w statystykach. Następnie chyba zacznie ściągać jednostki do liczenia i przystąpi do liczenia. W przybliżeniu to tak wygląda jak będą jakieś problemy to pisz. Piszę to z baniak, głowo nie śmietnik trochę się zapomniało tak dawno było chyba z 10 dni temu jak konfigurowałem SETI Powodzenia PS Sory za styl i błędy późno trza naginać w bety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 O której można się spodziewać przeskoczenia licznika jednostek na 120000 brakuje 491, napewno sobota ale o której ???? By nie przegapić, można nawet jakiegoś browara walnąć w toaście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 jaki dosowy ??? TEXTOWY nie piszcie glupot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 rrrrwwwwaaa....wylaczaja mi prad na weekend w pracy..jakas koŃserwacja..... :evil: zem sie zdenerwowal z lekka... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 O której można się spodziewać przeskoczenia licznika jednostek na 120000 brakuje 491, napewno sobota ale o której ???? By nie przegapić, można nawet jakiegoś browara walnąć w toaście. Pewnie w godzinach popołudniowych, ok 16... Cieżko powiedzieć ;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 robiłem według tej strony http://leto.homedns.org/~marcellus/tweak/s...i/seti_faq.html i nic. Ściągnełem ze stronki SETI@Home porogrami w obydwu przypadkach pisze że nie może się połączyć podczas gdy tworzy konto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Utwórz konto w kliencie graficznym a potem przesiądź się na tekstowy. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Utwórz konto w kliencie graficznym a potem przesiądź się na tekstowy. pozdro Zapomnialem się zalogować :oops: Nie przywykłem, że można pisać jako Gość lub podać swój nick pisząc wiadomość nie będąc zalogowanym :> Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Po zainstalowani graficznego programu liczącego SETI (wolniejszy i z bajerami) i po rezygnacji z jego dobrzy jest sprawdzić co mamy podstawione jako wygaszacz u mnie on podczepił własny wygaszacz i w nocy mieszał, znaczy zwalniał tego który liczy pod SETISpy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 OK działa. Mam konto i jush wszysztko ok. Biore się za liczenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Jest 120001 o godz 17:19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 ok mamy nowy dzial wiec chyba czas najwyzszy zamknac tego posta bo za duuuzy sie zrobil ktos jest przeciw ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Przyzwyczaiłem się do tego posta, ale wszystko goni do przodu i wszzystko pedlega działaniu czasu, nasze wyniki też. Z tego posta można by parę wątków zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 5) Wizjonerek&DaRo&Egeba 1267 3715 hr 47 min 2 hr 55 min 57.8 sec Sat Jan 17 18:51:40 2004 Poland 16) Bydgoszcz Team 1267 5205 hr 01 min 4 hr 06 min 29.3 sec Sat Jan 17 21:07:54 2004 Poland MNIAM MNIAM MNIAM!!!!!!!!!!! PYCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 ok mamy nowy dzial wiec chyba czas najwyzszy zamknac tego posta bo za duuuzy sie zrobil ktos jest przeciw ?? zamykaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 a ja myslalem ze to bedzie najdluzszy topic na forum, a tu nici z tego :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 a ja myslalem ze to bedzie najdluzszy topic na forum, a tu nici z tego :(a ile nam do tego brakuje????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 13) Brzoza & Duncan & Yotomeczek 1465 7009 hr 34 min 4 hr 47 min 04.8 sec Sun Jan 18 09:09:50 2004 Poland 14) birdman i spolka bez odpowiedzialnosci 1465 5377 hr 02 min 3 hr 40 min 13.1 sec Sun Jan 18 12:01:14 2004 Poland no to macie kolejnego marudera!!! My tez sie zblizamy gratuluje! HE HE HE!!!! Tak trzymaj Birdman My cie jeszcze zlapiemy!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 upss pomylka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 spiderman6666 gotuj sie na porażkę z fuxmen qPq sp. z.o.o :D :D :twisted: przegoniłeś mnie na początku ale tu się role odwracają :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 upss pomylka moj czlowiek :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...