Jagiel Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Mam sprzet jak w opisie i po podkreceniu na 11x166 wszystko chodzi ok poza tym ze komp nie chce sie restartowac! przy ponownum uruchomieniu windy komp pada - czarny ekran. musze wtedy wylaczyc napiercie i wlaczyc ponownie kompa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 kumpel ma podobnie, po restarcie kopm nie wstaje, według mnie może to być wina za słabego zasilacza, sprawdź jak komp się zachowuje na innym mocniejszym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagiel Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Zasilacz raczej nie! Mam 400W! Dzieje sie tylko tak jak podiose fsb na 166! Jezeli podkrecam poprzez podniesienie mnoznika problemu nie ma! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 a słyszałes o tym ze przy wyzszym fsb pobierane jest wiecej pradu???napisz jakie masz napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagiel Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 przy 11x166 mam 1,7V a przy 13,5x133 mam 1,65V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Napisz jakie masz napięci w idle i w stressie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...