virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Czy ktos umnie (albo wie gdzie znalesc) jak profesionalne zrobic ollie (skakanie na rowerze). Profesionalne tzn ze najpierw podnosi przednie kolo a potem tylne. Ja umiem niestety tylko podniesc 2 kola na raz :( i przez to ani wysoko ani daleko nie skocze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ollie to sie na desce robi ;). Na rowerze to sie nazywa 'Bunny Hop' i ja umiem, nieskromnie sie chwaląc :>. Musisz wyrwac mocno przód a pócniej całym ciałem unieśc tył :). A tak na prawdę to tego sie chyba nie da wytłumaczyć to trzeba ćwiczyć :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Hm moze i tak ;) No to wyrwac przod jako tako idzie ale jak potem podniesc tyl?? Cwiczyc, cwicze caly czas i lipa :P zeby zrobic Bunny Hop :D na 2 kola na raz uczylem sie 2 lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Proponuję żebys obejrzał jakis filmik rowerowy np. krankeda 3 tam na początku koleś wykonuje bunny hopa, a jak nie masz dojścia do filmu to pozostaje ci trening, tak jak napisał mateoosh najpierw wyrywasz przód a potem tył. Żeby poderwac tył ja ustawiam pedały prawie prostopadle z ziemią a nastepnie podrywam nogi jakbym chciał podnieśc rower. Inaczej wytłumaczyc tego nie potrafię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Z tego co czytam to bardzo podobnie sie robi bunny hopa podnoszac 2 kola na raz :) A co do filmu nigdzie go nie ma :( nawet na kazie :( Jesli postawie serva moze ktos w wrzucic ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Z tego co czytam to bardzo podobnie sie robi bunny hopa podnoszac 2 kola na raz :) A co do filmu nigdzie go nie ma :( nawet na kazie :( Jesli postawie serva moze ktos w wrzucic ?? :) jest na kazie i właśnie go ściągam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ja nie mam Tutaj screen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 wpisz kranked a nie krankeda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 O kurde ale lipa :D wkleilem i nie usunalem ostatniej literki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Na ile robicie tego Bunny Hopa?? ja kiedys skakalem 5 czy 6 palet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Na ile robicie tego Bunny Hopa?? ja kiedys skakalem 5 czy 6 paletWow nieźle :). Ja przed wakacjami robiłem ze 40cm :). Ale teraz olewam bunny hopa ucze sie pedal kicka i pedal upa :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 lol ladnie wam idzie, jak sie nie na ucze to wpadne do Was i mi pokazecie :D Moze zrobimy zlot rowerowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a ja mam (hmmm... jak zwykle :D )male pytanko. Na jakich bicyklach skaczecie? Btw moj wynik bunny'ego :wink: : 30cm (okolo) na MTB, chociaz... Ostatnio ustawilem hamulce i ucze sie jezdzic na przednim kole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ja jeżdze na zwykłym mtb, choć może niedługo go zmienie, co do skoków to nie mierzyłem wyskoku, ale raczej nie jest to 6 palet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Kurde to tylko ja nie umiem wysoko skakac ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Teraz cwicze manuala....fajna sprawa...jakis czas temu tak przy 30km/h polecialem na plecki pod Zygmuntem...dobrze ze mialem ochraniacze na kolanka...rower w ludzi a ja sunalem...rano mnie tylko gnaty bolaly :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Trzeba sobie wyrobić odruch łapania za hamulec :P. Kurde rower za szybko sie sypie ;P. Ciągle bębny do wymiany :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Odruch mam, ale hamulec byl hmmm powiedzmy "troszke" kiepski :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...