wrobsipl Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 jedno tylko pytanie wybralibyście Fica 9500 pro z www.sirius.pl cena : 929 Saphire9500@9700 z www.ckznak.pl/ www.komputronik.pl : cena : 1038 Pytam się bo moge tą stówke dorzucić i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tego Saphira ps. czy procki 1700 xp z siriusa Dlt3c sa dobre ktoś tam kupował z serii jasno na białym widać ze dobrze się kręcom ale czy ktoś ma ? Dzięki za porade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 No pytanie - jsane że Sapphir'a ale obawiam się, że tych @9700 już w komputroniku nie mają :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 nowłasnie też widziałem że już ich nie mają ale w www.ckznak.pl ciągle jest w ofercie ??? ps.a piszą że gw komputrona może mają pare szyuk na magazynie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 rozmawiałem z gościem z komputronika i powiedział, że nie mają i nie będą juz mieć :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 no szkoda ale może jeszcze w znaku coś zostało kurde bo w poniedziałek chciałem kupić a jak nie to fic a szkoda by było.... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ja wiem czy kala ci się FIC-a... Wydaje mi się, że lepszym wyjściem jest kupienie Sapphira za 770zł z przesyłką servisco, potem go wykręcisz tak jak ja i 14k w 3dmarku01 twoje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 no już sam nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...