soltys Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 bo są niedoVoltowane... Taki egzemplarz ci się trafił i już 8)trudno sie roi tekigo moda? masz moze link z foto czy cos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Nie wiem jak u Herca, ale w Sapphire 9500 polega on na dolutowaniu trzech rezystorów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Masz gdzieśto pisane? bo ja też mam saphira i tsan vmod jak znalazł by był :D Ale tlko vmoda pamieći bym robił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35585 Tu możesz poczytać o moich zmaganiach z modem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...