El Gato Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 mam taki problem. Temp po załadowaniu windy, a nawet po 2 godzinach w necie mam gdzieś około 38-40 stopni. Natomiast jak włacze winampa to temp. skacze mi do 48-49 :? Jakis czas temu max skakało na 42. Paste mam arctic silver 3, wentyl zalmana bezposrednio do mobo( bez fanmata), dodatkowo 4 wentyle w budzie. Mam pewna hipotezę , i poterzebuję potwierdzenia, lub wskazania jakiejs alternatywy. Oto ona: jakis czas temu był u mnie kuzyn (Darcon też forumowicz) ze swoim kompem, aby zlokalizować usterkę(komp nie startował). Przekładalismy po kolei bebechy i między innymi proca. On ma durnia, a na jądrze tegoż jest nadruk z danymi. i ten nadruk lekko odcisnął sie na stopie radiatora. I teraz pytanie: czy to może być przyczyna takiego wzrostu temp nawet przy małym obciązeniu proca? Zgóry thx za odzew. Pozdro Ps: umiem korzystać z opcji >>szukaj<<, to pewnie dlatego mój pierwszy topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ja widze taki powód - nie posmarowałeś od nowa spodu proca pastą i doopa :lol: Zdejmij cooler, wytrzyj porządnie od spodu, zapodaj pastę (mam nadzieje ze wiesz w jakiej ilości) i hula! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Manus Dei dzinks za reklame 8) a co do tego czy jest dobrze posmarowany to raczej jest !!!! musi byc jakas inna przyczyna ob nie ten odcisk bo bede szlifował 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Manus Dei dzinks za reklame 8) a co do tego czy jest dobrze posmarowany to raczej jest !!!! musi byc jakas inna przyczyna ob nie ten odcisk bo bede szlifował 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Manus Dei dzinks za reklame 8) a co do tego czy jest dobrze posmarowany to raczej jest !!!! musi byc jakas inna przyczyna oby nie ten odcisk bo bede szlifował 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Manus Dei dzinks za reklame 8) a co do tego czy jest dobrze posmarowany to raczej jest !!!! musi byc jakas inna przyczyna oby nie ten odcisk bo bede szlifował 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...