Gość MATRIX5000 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Mam zamiar kupic płyte AsRock K7VT2 Via KT266A. I nie wiem czy ona jest warta zakupu. Czy nie ma z nia zadnych problemów. Prosił bym o pomoc w tej sprawie. A jescze jedno jaki moge do nie najwiekszy procek wsadzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Mam zamiar kupic płyte AsRock K7VT2 Via KT266A. I nie wiem czy ona jest warta zakupu. Czy nie ma z nia zadnych problemów. Prosił bym o pomoc w tej sprawie. A jescze jedno jaki moge do nie najwiekszy procek wsadzić. Sam ją właśnie kupuje, razem z Athlonikiem 1800+ :) Ale z tego co ja słyszałem to jest nawet nawet. :wink: Za takie pieniążki to się niema co nawet zastanawiać. A jeśli chodzi o procki to http://www.asrock.com/support/CPU_Support/...pport_K7VT2.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Moim zdaniem za tę kase to warto, a najlebszy procek to XP2600+, a co do problemów to ja żadnych nie znalazłem, no i wyposarzenie jak na płytę za te pieniądze jest bardzo dobre, no ale niestety bios jest trochę biedny :( ale niespodziewajmy się cudów od płyty poniżej 200zł :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 :roll: napisz czego wymagasz od plyty :!: IMO plyta srednia - ma 2 duze wady i jenda zalete wady: - kiepsko umieszcozne gniazdka kontrolera IDE (przy dlugiej karcie graficznej konflikt) - beznadziejny BIOS zaleta: - tania jak barszcz :P jak bedziesz wtykal pamieci SDR bo masz duzo (np 1 GB) to mozna brac jak masz zamiar wtykac DDR to szukaj czegos "lepszego" a tak BTW jestem posiadaczem tej plyty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 benek ja jade na tej plycie z ddr i jest wszystko ok , co do wad i zalet to tak jak napisali czyli + cena i stabilnosc - bios w sumie to plytka godna polecenia ( jeszczenie mailem z nia problemow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 benek ja jade na tej plycie z ddr i jest wszystko ok , ja od wczoraj tez :P mialem wrzucic 2x512MB ale dysk mi sie sypie i trzeba kupic jakis zastepczy zanim oddam "zloma" do serwisu i niestety musialem sie ograniczyc do jednej kostki 512MB ale za to jakiej TwinMOS na Winbondach BH-5 :) ( jeszczenie mailem z nia problemow) a ja juz tak :P - jak dalem tuner TV do najnizszego PCI to co jakis restart robil sie balagan (wykrywalo stery Audio ale brak bylo Video) i trzeba bylo go usuwac w menedzerze i restartowac kompa itd (BIOS 1.30 i jakies nieoficjanle) - kable IDE opieraja mi sie o laminat karty graficznej :( GF3 od Gainwarda - mialem mozliwosc kupic okazyjnie Leadteka GF4 Ti4400 ale by nie wlazl na plyte :x bo za dlugi (a na zmiane plyty i kupno tej karty brak funduszy) :( - w tym tygodniu (pewnie) sie bede biedzil z heatpipem od Zalmana ZM80C-HP - mam nadzieje ze jakos da sie upchnac miedzy kablami/wtyczkami IDE PS co do wad jeszcze - czujniki na plycie do bani - temperatura procka i napiecia to zgaduj zgadula :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ja mialem kiedys problem tylko ze na K7VM2 to jest ta z dodatkowo grafika zintegrowana z sb128pci raz ja wykrywalo raz nie. No i cos z Thunderbirdem nie chodzila za dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...