Mirhel Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Witam, Posiadam kamerke internetowa DEXXA (spoko nawet - nie narzekam). Chcialbym udostepnic obraz z tej kamerki i np. wstawic na stronke zeby ciagle pokazywalo widok z kamerki. Czy znacie moze jakies serwisy, ktore taka mozliwosc maja? ps. probowalem juz z oprogramowaniem LOGITECH (tam jest taka opcja), ale to straszny niewypal - ciagle chce pobierac jakies skladniki z neta w tym real one playera...itp. z gory thx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Moge ci podac cos co pewnie ci sie do nieczego nie przyda :) - na tenbiscie jest cos takiego jak czatkam i tam mozesz udostepnic :) - ale to troche nie to o co ci chodzi... Jam ma kamerke ale mam problem gdyz nie mam do niej sterownikow jesdyne co na niej jest napisane to USB (badz US3 bo trodno ocenic) ma moze ktos taka??? (bylbym wdzieczny za sterowniki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 hmmm google.pl lub tucows.com tam powinno byc nie pamietam kiedys mialem progs do tego ale sie gdzies zapodzial :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Do mojej tez nie mam sterownikow orginalnych, sciagnalem sobie sterowniki od LOGITECHA i wszytskie opcje dzialaja (rozdzielczosc nawet mozna zwiekszyc:)) Sciagasz sterownik od obojetnie jakiego modelu kamerki LOGITECH i wszytsko powinno byc OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 ejo a mozesz mi zapodac na miala te sterowniki ktorych uzywasz bo ja jakos nie moge znalezc zadnych jakichs ludzkich (sa od jakichs wypasionych kamerek a moja taka nie jest :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 postaw sobie apache :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Wiec wlasnie zassalem jakiekolwiek - chyba jedyne sterowniki logitecha (taki combo 41mb) i musze z przykroscia przyznac ze nie znajduje kamerki - a ona dalej jest jako usb device... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 mozesz urzyc komunikatora netmeeting, sa tez takie programiki: http://download.chip.pl/download_44382.html http://download.chip.pl/download_49576.html ja urzywalem programiku windows meda encoder, umorzliwia wysylanie obrazu do interentu (nie obrazkow) wraz z dzwiekiem, a osoba wpisujac twoje IP moze ogladac obraz z kamery ewentualnie z karty TV na windows media playerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...