Skocz do zawartości
Shangri_La

przesiadka z GF2pro naGF3Ti200

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak w temacie czy przy moim konfigu się to opłaca???

aha swojego GFa opchne za jakies 300zł

a GF3Ti200 mozna kupic juz za jakies 700zł

(firmowe - MSI Pro-VT 128MB VIVO (MS-8850))

thx za porade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

opłaca sie ! ja mojego winfasta GF2Ti64ddr spyliłem za 420 na allegro i kupiłem GAINWARDA GF3Ti200 za 630 i jest różnica (a jak sie gainward kręci hoho) :lol:  :lol:  :lol:

Ogólnie panuje opinia że Gainward jest najstabilniejszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Prolink za 700zł GF4Ti4200 64MB kreci sie z 250/500 spokojnie na 300/600

Max u mnie 320/610

Apropo :P

Kiedy moga sie zorientowac ze karta zostala podkrecona i nie uznac gwarancji? Czego sie wystrzega? Co mowic jak karta padnie w serwisie itp

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podkrecanie jest nie do wykrycia (chyba ze jakis element usmazysz i bedzie to widac). Najlepiej to powiedziec ze jakies maziaje pojawily sie na ekranie, zresotowales kompa i juz sie nie podniosl. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Max u mnie 320/610

Kiedy moga sie zorientowac ze karta zostala podkrecona i nie uznac gwarancji? Czego sie wystrzega?  Co mowic jak karta padnie w serwisie  itp 

8)

Kup GF4 tak jak ci polecają wszyscy. Ja mam GF3 z Gainwarda - full wypas we/wy wideo itp jak chcesz to ci ją opchne, a sam kupie GF4....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym sie skusił na gf4 ti 4200 i dołozył te kilka złoty gf3 ti 200 to jest kiepska karta w testach tak wypada jak gf4 mx 440 którego posiadam i jestem narazie zadowolony ale kazdy zrobi co chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Max u mnie 320/610

Kiedy moga sie zorientowac ze karta zostala podkrecona i nie uznac gwarancji? Czego sie wystrzega?  Co mowic jak karta padnie w serwisie  itp  

8)

Kup GF4 tak jak ci polecają wszyscy. Ja mam GF3 z Gainwarda - full wypas we/wy wideo itp jak chcesz to ci ją opchne, a sam kupie GF4....
ile bys kcial za niego??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Max u mnie 320/610

Kiedy moga sie zorientowac ze karta zostala podkrecona i nie uznac gwarancji? Czego sie wystrzega?  Co mowic jak karta padnie w serwisie  itp  

8)

ile bys kcial za niego??
800zł karta jest nowa na gwarancji z pudełkiem, masą dodatków itp. poza tym to Gainward :) (3dMarka przechodzi przy 265/570, a w Quake 3 można grać bez artefaktów przy 265/585)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

700zł karta jest nowa, na gwarancji wraz z pudelkiem :lol: Bez dodatkow. Poza tym to Prolink. 3DMarka przechodzi przy 320/610 a w Q3 mozna grac bez artefaktow przy 325/620

Cos jeszcze? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...