KazMax Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Witam... Skąd mogę sciągnąć program do sterowania wyświetlaczem LCD podłączonym do portu LPT??? Za każde info z góry dziękuję :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carat Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Było niedawno na grupie, http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=...ght=lcd&start=0 pod zdjeciami sa linki. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Dzięki. Wiedziałem że to kiedyś było tylko nie mogłem znależć..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 www.gideontech.com - szukaj artykulu Cheap LCD. Na drugie stronie sa linki do softu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...