zip_matiz Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 1. Mam do kupienia procek: a. AXDA2000DUT3C AIUGA 0323WPAW laminat brązowy (ostatnie 4 cyfry numeru seryjnego to 0258, nie wiem co co to dokladnie ma za znaczenie ale to raczej ma jakis znaczenie :P ) Ten koles co mam u niego kupic mówił ze ten procek na jakims badziewiastym wiatraku za 50zeta i nie wiem czy to jakis wyczyn jest czy normalna temp. b. AXDA1800DLT3C JIXHB 0323WPMW laminat zielony 0099(to te 4 cyfry) 2.Moje #2 pytanie czy wszystkie T'Bready majamaja takie same oznaczenia czyli DLT3C, DUT3C, JIUHB, JIXHB, AIUGA, AGOGA, AIRGA itp. i moze mi ktos wytlumaczyc co oznaczaja te poszczegolne literki 3.Ten gosc powiedzial ze sproboje mi znalesc procka taki jaki mu podam (dokladne numery seryjne) wiec powiedzcie mi czego sie oplaca szukac oprocz legendarnego 1700DLT3C JIUHB POZDRO :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 3 pytania w 4 wątkach, stary, opanuj sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 oj :-) przeciez o seriach prockow jest juz mala encyklopedia na forum wez numer 2 powinno byc ciekawie wstukaj w szukajke serie tj jixhb gdzies tu jest watek o tej serii dowiesz sie wiecej pierwszy to syf - Aiuga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 3.Ten gosc powiedzial ze sproboje mi znalesc procka taki jaki mu podam (dokladne numery seryjne)... 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 2.Moje #2 pytanie czy wszystkie T'Bready majamaja takie same oznaczenia czyli DLT3C, DUT3C, JIUHB, JIXHB, AIUGA, AGOGA, AIRGA itp. i moze mi ktos wytlumaczyc co oznaczaja te poszczegolne literki moze mi ktos wytlumaczyc ?? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 czlowieku nowy na forum nie jestes wiec powinenes znac zasade ze najpierw SZUKA sie tego o co chce sie zapytac !! To wszystko bylo walkowane juz nie raz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...