Timm Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Witam! Czy zauwazyliscie, ze wraz z trwaniem promocji neo za ~1zl na probe ogolnie internet dziala coraz wolniej? Przynajmniej ja i moi znajomi majacy neo, dsl lub polpaka strasznie nazekaja. Co prawda transfer osobiscie mam taki jaki miec powinienem, ale ladowanie stron,maile gorzej niz tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Sluszna uwaga. Ogolnie speed na przyzwoitym poziomie. ale duze opoznienie przy otwieraniu stron vide tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 oooo tak calkowicie sie zgadzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 U mnie na DSL tweak to całkowita padaczka !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 tweak pada bo stoi na starym serwie moze w ktotce sie to zmienii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 a ja nie narzekam, siedze na polpaku i jak zawsze: w dzien padaczka a w nocy mozna sie pobawic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 mi nie chodzi juz o speed, ale czasem to wyglada jakby DNS'y byly przeciazone :( to jest padaczka :? no i to, ze serwer gg nie wytrzymuje i sie wiesza czy cos, bo trace polaczenie (i moi znajomi ktorzy tez maja iNet via tpsa) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...