Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mój qmpel qpił sobie 128 RAM włożył i system go nie widzi a czaasem się nawet nie włącza. W&%^$%^&% kolega wyjął pamięć i jak ją zaczął lekko zginać to się okazało że ona tak pyka. A w serwisie go odsyłają z kwitkiem. Co zrobić z tym fantem??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie myslałeś że mu wymienią!!! i dadzą 256 na farta :twisted:  :twisted:

Co za różnica. W każdym razie czy jest jakaś na to rada?? Bo mi się wydaje a nawet jestem pewien że nie. No ale kolega prosił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdz tutaj i sciagnij ten program. Potem pojdz do kolegi i sprawdz nim pamiec. Jezeli bedzie chociaz jeden blad to powiedz mu zeby walil do serwisu z tym progsem. Jezeli nie beda chcieli wymienic to niech twoj kolega pojdzie do rzecznika konsumenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdz tutaj i sciagnij ten program. Potem pojdz do kolegi i sprawdz nim pamiec. Jezeli bedzie chociaz jeden blad to powiedz mu zeby walil do serwisu z tym progsem. Jezeli nie beda chcieli wymienic to niech twoj kolega pojdzie do rzecznika konsumenta.

Thx!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój qmpel qpił sobie 128 RAM włożył i system go nie widzi a czaasem się nawet nie włącza. W&%^$%^&% kolega wyjął pamięć i jak ją zaczął lekko zginać to się okazało że ona tak pyka. A w serwisie go odsyłają z kwitkiem. Co zrobić z tym fantem??

kazdy ram jak zginasz to "tak pyka" :) a jaka on ma plyte?moze ma ecs? mi tez sie tak robilo :) i zrobilem mala zamiane ramu z qmplem :) i smiga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazdy ram jak zginasz to "tak pyka" :) a jaka on ma plyte?moze ma ecs? mi tez sie tak robilo :) i zrobilem mala zamiane ramu z qmplem :) i smiga
Jesteś pewny że RAM'y "pykają"?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś pewny że RAM'y "pykają"?? :)
mozesz sprobowac ze swoim :) a jak sie boisz to idz do sklepu,powiedz ze chcesz kupic 512 DDR Kingston'a,jakis koles przyniesie w zebach z magazynu i poruszaj nimi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...