Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Mój qmpel qpił sobie 128 RAM włożył i system go nie widzi a czaasem się nawet nie włącza. W&%^$%^&% kolega wyjął pamięć i jak ją zaczął lekko zginać to się okazało że ona tak pyka. A w serwisie go odsyłają z kwitkiem. Co zrobić z tym fantem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 chyba nie myslałeś że mu wymienią!!! i dadzą 256 na farta :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 chyba nie myslałeś że mu wymienią!!! i dadzą 256 na farta :twisted: :twisted: Co za różnica. W każdym razie czy jest jakaś na to rada?? Bo mi się wydaje a nawet jestem pewien że nie. No ale kolega prosił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Chyba na to nic nie poradzi. Nawet gwara tego nie przeskoczy. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Wejdz tutaj i sciagnij ten program. Potem pojdz do kolegi i sprawdz nim pamiec. Jezeli bedzie chociaz jeden blad to powiedz mu zeby walil do serwisu z tym progsem. Jezeli nie beda chcieli wymienic to niech twoj kolega pojdzie do rzecznika konsumenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Wejdz tutaj i sciagnij ten program. Potem pojdz do kolegi i sprawdz nim pamiec. Jezeli bedzie chociaz jeden blad to powiedz mu zeby walil do serwisu z tym progsem. Jezeli nie beda chcieli wymienic to niech twoj kolega pojdzie do rzecznika konsumenta. Thx!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Nie wymieniają???? - dziwne, niech idzie z tym do hurtowni która to puściła - pamiątki mają wieczystą gwarancje - na to też.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Mój qmpel qpił sobie 128 RAM włożył i system go nie widzi a czaasem się nawet nie włącza. W&%^$%^&% kolega wyjął pamięć i jak ją zaczął lekko zginać to się okazało że ona tak pyka. A w serwisie go odsyłają z kwitkiem. Co zrobić z tym fantem??kazdy ram jak zginasz to "tak pyka" :) a jaka on ma plyte?moze ma ecs? mi tez sie tak robilo :) i zrobilem mala zamiane ramu z qmplem :) i smiga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Mój qmpel qpił sobie 128 RAM włożył i system go nie widzi a czaasem się nawet nie włącza. W&%^$%^&% kolega wyjął pamięć i jak ją zaczął lekko zginać to się okazało że ona tak pyka. A w serwisie go odsyłają z kwitkiem. Co zrobić z tym fantem??kazdy ram jak zginasz to "tak pyka" :) a jaka on ma plyte?moze ma ecs? mi tez sie tak robilo :) i zrobilem mala zamiane ramu z qmplem :) i smiga Jesteś pewny że RAM'y "pykają"?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Mój qmpel qpił sobie 128 RAM włożył i system go nie widzi a czaasem się nawet nie włącza. W&%^$%^&% kolega wyjął pamięć i jak ją zaczął lekko zginać to się okazało że ona tak pyka. A w serwisie go odsyłają z kwitkiem. Co zrobić z tym fantem??kazdy ram jak zginasz to "tak pyka" :) a jaka on ma plyte?moze ma ecs? mi tez sie tak robilo :) i zrobilem mala zamiane ramu z qmplem :) i smiga Jesteś pewny że RAM'y "pykają"?? :)mozesz sprobowac ze swoim :) a jak sie boisz to idz do sklepu,powiedz ze chcesz kupic 512 DDR Kingston'a,jakis koles przyniesie w zebach z magazynu i poruszaj nimi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...