Gość Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 witam...mam pytanko...moze glupie ale moja plytka ma juz rok i z czyms takim sie nie spotkalem...w ww. epoxie oprocz normalnej wtyczki zasilajacej jest taka 12V(kwadratowa jak w p4)...czy tam tez trzeba podlaczyc zasilacz??? jesli tak to musi byc taki pod p4 tak??? mi sie wydaje ze trzeba ale czekam na odpowiedzi...bo nie chce kumplowi czegos schrzannic...thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Generalnie każdy sprzedawany obecnie zasilacz posiada taką kwadratową 4 pinową wtyczkę. Nie musisz jej podłączać ale lepiej by było jakbyś ją jednak podłączył. Ona generalnie stabilizuje napięcie na procesorze. Ale bez tej wtyczki komp też bedzie działał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Jeżeli zasialcz nie ma takiej wtyczki to są też takie proste przejściówki z wtyczki do HDD - kosztuje kilka zł. Warto podłączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...