kucyk Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Do ściągnięcia, właśnie zassysam z gamershell :lol: Potem opowiem co i jak 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Zapodaj linka a nie tylko tekst ze jest :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Zapodaj linka a nie tylko tekst ze jest :twisted: :twisted: http://www.gamershell.com/download_3338.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 No i tak, ściągnąłem zainstalowałem, zagrałem i odinstalowałem :roll: Gra jest identyczna jak wersja 2003, 2002, 2001 i 2000. Zmiany tylko takie że jednemu dodali bródkę a drugiemu zmienili kolor włosów. Bez jaj, poza tym namieszali ze sterowaniem i jest trochę inaczej (czyt. gorzej) niż w poprzednich latach. Najlepiej ściągnąć uaktualnienia składów do wersji 2001 i łupać w to a różnicy nie bedzie prawie żadnej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Pograłem i... nic specjalnego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 No i tak, ściągnąłem zainstalowałem, zagrałem i odinstalowałem :roll: Gra jest identyczna jak wersja 2003, 2002, 2001 i 2000. Zmiany tylko takie że jednemu dodali bródkę a drugiemu zmienili kolor włosów. Bez jaj, poza tym namieszali ze sterowaniem i jest trochę inaczej (czyt. gorzej) niż w poprzednich latach. Najlepiej ściągnąć uaktualnienia składów do wersji 2001 i łupać w to a różnicy nie bedzie prawie żadnej :) wobec tego nawet nie ściągam. mam 2002 i wystarcza. musze tylko składy uaktualnic. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 przy próbie uruchomienia gry wywala mnie do windy problem ten pojawił sie po zmianie proca i k.graf jak miałem 2000+ i gf 4 było ok. po zmianie na fx5600 asusa i 2600 barton wywala mnie do windy i już niewiem co zrobic stery zmieniałem nic nie pomogło instalowałem różne wersje direct'a i nic może coś jeszcze można zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fragilis Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 No mozesz jak nie masz orginalu to go kup a jesi masz orginal to zmien na inny system mialem to samo w BAttlefield i pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 przeinstaluj IE albo wylacz jezeli uzywasz programy blokujace skrypty w Javie np Norton Anti Vir itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...