yogurcik Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Czy znacie sposob przeniesienia ustawien programu Outlook Expres stanardowego 5.0 z w2k na xp prof tez standard bez konfiguracji calosci od poczatku ? Udalo mi sie przeniesc foldery i maile ale mi chodzi o ustawienia przedewszystkim bo mam duzo ustawionych reguł i polowy nawet nie pamietam a calosc robic od poczatku to strata czasu moze jakis programik znacie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 polecam http://genie-soft.com/products/oeb/default.html ja osobiscie korzystam z wersi Outlook Express Backup 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Zara sprawdzem co i jak DANKEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...