Moog Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 icemat niestety sporo droższy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ja kupilem Icemat Original :D a mycha to MX700 i... po prostu dla mnie naprawde cool ! Headshoty leca az milo :D Aha na razie uzylem tasmy oryginalnej od Icemat-a ale zamowilem juz Skatez-y potem zdam relacje co lepiej sie slizga :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefo Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 http://www.gamers.istore.pl Polecam kupowanie tutaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Do takiej PROstej gry musicie miec takie PROsprzet ? ;) Panowie IKEA Pad za 5zl to jest to! :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 wydaje mi sie przy przy podnoszeniu i opuszczaniu myszy, lub tez z powodu braku skatezow moze cos piszczec... btw mx500 to mysz dla praworecznych :-) w tej chwili mx500 to najlepsza mycha na swiecie(biorac pod uwage wszystko), luzno przebija mx700. swoja chce sprzedac za 170zl :-) zalezy mi na czasie, w sumie jak zdobede kase w inny sposob to pewnie ja zostawie sobie :D Wiecej "progamerow" uzywa jednak IE 3.0 i to ona jest uznawana za najlepsza. Ja osobiscie bylbym sklonny kupic funca, ale nie stac mnie (stac mnie, ale wole za ta kase kupic cos innego :o), dlatego biore allsopa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...