Skocz do zawartości
hoobi

jaka karta muzyczna w granicach 350pln ....

Rekomendowane odpowiedzi

Bardziej radzę Fortissimo III :!: Miałem doczynienia z oboma/obiema (zawsze mam z tym probelm ;)) i szczerze powiedziawszy, fortissimo daje ładniejsze barwy, pozatym jest tańszy, ma pełne 7.1, kosztuje zaledwie 225zł na siriusie :twisted: A znaleźć można jeszcze taniej... W sumie hercules to już pomału renomowana marka (robi jedne z najlepszych, jeśli nie najlepsze radeony, karty muzyczne tak samo ma z.a.j.e.b.i.s.t.e)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm dzieki...herculesa nieco znam...ale terratec to firma o ktorej pierwsze slysze....mozecie powiedziec cos na jej temat....chodzi mi o subiektywne udczucia bo jakas tam specyfikacje to pewnie znajde w necie...z gory dzieki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej radzę Fortissimo III :!: Miałem doczynienia z oboma/obiema (zawsze mam z tym probelm ;)) i szczerze powiedziawszy, fortissimo daje ładniejsze barwy, pozatym jest tańszy, ma pełne 7.1, kosztuje zaledwie 225zł na siriusie :twisted: A znaleźć można jeszcze taniej... W sumie hercules to już pomału renomowana marka (robi jedne z najlepszych, jeśli nie najlepsze radeony, karty muzyczne tak samo ma z.a.j.e.b.i.s.t.e)

Bawiłe się efektami live? Wszystko do ustawienia tak jak w sb ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...