Aquarium Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Ma ktoś karty tej firmy? Konkretnie idzie mi o Radzia 9600 Pro.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 hhmmm gdzies słyszałem , ale nie jestem wstanie ci pomuc ale ATI to pewnie dobra karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Podobno G4Ti tej firmy sa bardzo dobre. Pisze "podobno" bo tak tylko slyszalem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Ma ktoś karty tej firmy? ... to nie jest firma tylko "marka" pod ktora rozne produkty OEM sprzedaje firma Inter-Es Radeony 9000 to byly Sapphire OEM a od kogo pochodza 9600PRO muslabys sie dowiedziec u dystrybutora, o ile bedzie tak uprzejmy i Ci zdradzi swoja tajemnice handlowa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 o to ciekawa sprawa :) thanks za info... by the way jak 2 dni temu wysłałem maila do serwisu Gainwarda czy mają zamiar polepszyć obraz w kartach x8 - to napisali mi ze Nvidia powina to zrobić w najnowszych sterach :) Nieźle... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...