Skocz do zawartości
gnz

Konflikt klawiszy - jest na to sposob ???

Rekomendowane odpowiedzi

heh dobre ...

chodzi o to ze klawiaturki maja czasem problemy w grach wiec myslalem ze moze jest jakis sposob na rozwiazanie konfliktu klawiszy.

np. wsrod moich znajomych mam jedyna klawiture na ktorej grajac w cmr2 mozna skrecac w obie strony na recznym :wink: (trzymajac gaz i skret) - u reszty znajomych slychac PIIIK i auto wogule nie skreca :?

ale za to (nie wiem jak u innych) gdy gram w MoH:AA to grajac w sieci dochodzi opcja LEAN (wychylanie) - no i koles nie wychyla mi sie w lewa strone gdy biegne do przodu :?

da sie jakos temu zaradzic ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to zależy od modelu klawiatury, a konkretnie od tego ilu klawiszowy ma bufor.

Jak narazie wszystkie średniej klasy klawiatury mają bufor obsługujący trzy naraz klawisze, ale są wyjątki np. klawiatury dawnego Acer'a.

Nie dam głowy, ale klawiatura A4Tech, ta za 50 zł w większości sklepów ma cztero klawiszowy bufor. Jest naprawde spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to zależy od modelu klawiatury, a konkretnie od tego ilu klawiszowy ma bufor.  

Jak narazie wszystkie średniej klasy klawiatury mają bufor obsługujący trzy naraz klawisze, ale są wyjątki np. klawiatury dawnego Acer'a.  

Nie dam głowy, ale klawiatura A4Tech, ta za 50 zł w większości sklepów ma cztero klawiszowy bufor. Jest naprawde spoko.

ale czy jest na to jakis sposob ?

nie wierze ze wszyscy macie loozik i nikt tu nie ma tego problemu z kalwiszami :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...