Hendel Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Mam zestawik Fps 2000 , sobwofer ma 25W , a 4 satelity po 7W (rms) Czy jesli podlacze zamiast 2 tylnich glosnikow , glosniki od wiezy (2x25) to nie jebnie mi jakis bezpicznik w soobwowerze ?? Dodam jeszce ze glosniki podlaczam na "czin-cze" (bo tylko takie mam wejscie w soobwoferze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Bedzie mogło być cicho ale nic padnac nie powinnonajlepiej użyć pomiedzy subwooferem a glośnikami od wieży jakiegoś wzmacniacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Nic sie nie stanie. Gorzej jak bys mial tylne 2x25W a chcial wstawic 2x10W. Wtedy to z kolumnami mogl bys sie porzegnac. Ja mam u siebie domowej roboty wzmacniacz 2x15W i mam do niego narazie podlaczony stary 45Watowy glosnik i jeszcze nie udalo mi sie ustawic pelnej mocy wzmacniacza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...