Jodlasty Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Nie wiem jak wam ale mi ostatnio to ślimaczy się jak cholera Co tam się dzieje? Pozamienialiście szybkie łącza na SDI? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Praca forum jest rzeczywiscie delikatnie mówiąc irytujaca. Nie wiem czy to kwestia liczby userów obecnych na forum czy co bo jak nieraz z rana odpalam tweak'a to forum śmiga lux a po południu i wieczorami to kaszana się robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 u mnie jest tak samo , co sie dzieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 u mnie jest tak samo , co sie dzieje ? i u mnie identycznie, tak o 16 to juz wogule sie nie otwiera forum :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Dokładnie. U mnie forum działa tak do 20. Później bardzo wolno albo wogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Mam dokładnie te same objawy, rano git wieczorem lipa zazwyczaj wogóle się nie uruchamia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 ale coś sie musiało zwalić bo nie wierze że nagle tyle ludzi ptrzybyło taka sytuacja jest od kilku dni kiedyś było lepiej o wiele... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=43851 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 niestety ale ten lag jest juz pare dni, mam nadzieje ze szybko sie to poprawi:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Tak myślałem. Temat wyczerpany. Można zablokować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...