SZTANGIEL Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 witam.wczoraj rozkreciłem kompa w celach konserwacyjnych :wink: podociskałem tasmy,przesmarowałem proca pasta itd. Po ponownym odpaleniu powitał mnie niebieski ekran(zrzucanie pamieci fizycznej czy jakos tak) reset i teraz wszedł do windy i zwiecha po minucie.odkreciłem pamiatki zmniejszyłem napiecie odpalam i co po 2 min zwiecha...mysle pamiec siadła.włożyłem dzis sprawna i co znów zwiecha...nie wiem o co chodzi...moze dysk??? po, resetach skanował dysk i ciagle obcinał różne pliki moze system musze od nowa połozyc??? poradzcie cos bo juz siwych włosów dostaje ciagle cos sie jebie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Sprawdź wtyczki od dysku. Ostatnio system mi wariował i okazało się wtyczka od nagrywarki się rozleciała(bez jej ruszania 8O ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...