Steeler Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Jak sadzicie? Czy narazie wystarczy? I na jak dlugo? Ile potrzeba bedzie punktow, zeby wogule odpolic DOOM 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 hmmm mozna tylko przypuszczać... ale myśle że jak sam Carmack stwierdził że na giforsach sobie nie pograsz to myśle że z 9000 =] hyhy jeszcze mi brakuje 7400 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 hmmm mozna tylko przypuszczać... ale myśle że jak sam Carmack stwierdził że na giforsach sobie nie pograsz to myśle że z 9000 =] hyhy jeszcze mi brakuje 7400 :P Bylo by cool, jakby na pudelku obok minimalnych wymagan sprzetowych widniala informacja o minimalnej ilosci punktow w 3D Mark'u jakie sa potrzebne do tej gry... Ciekawy pomysl, no nie??? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ten koleś Carmack to chyba ścieme wali, jeżeli nie to chyba sam na swoim ATI w tego Dooma 3 będzie grał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 hmmm mozna tylko przypuszczać... ale myśle że jak sam Carmack stwierdził że na giforsach sobie nie pograsz to myśle że z 9000 =] hyhy jeszcze mi brakuje 7400 :P Bylo by cool, jakby na pudelku obok minimalnych wymagan sprzetowych widniala informacja o minimalnej ilosci punktow w 3D Mark'u jakie sa potrzebne do tej gry... Ciekawy pomysl, no nie??? :D juz to kiedys mowilem na starym forum ,ale 50% graczy (taki swirow)nie wie co to 3dmark! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 hmmm mozna tylko przypuszczać... ale myśle że jak sam Carmack stwierdził że na giforsach sobie nie pograsz to myśle że z 9000 =] hyhy jeszcze mi brakuje 7400 :P Bylo by cool, jakby na pudelku obok minimalnych wymagan sprzetowych widniala informacja o minimalnej ilosci punktow w 3D Mark'u jakie sa potrzebne do tej gry... Ciekawy pomysl, no nie??? :D juz to kiedys mowilem na starym forum ,ale 50% graczy (taki swirow)nie wie co to 3dmark! Popieram cię choć nie do końca wiadomo że jak ktoś ma 10K w 3dMark2001 punktów to będzie chodzić mu większość gierek płynnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 hmmm mozna tylko przypuszczać... ale myśle że jak sam Carmack stwierdził że na giforsach sobie nie pograsz to myśle że z 9000 =] hyhy jeszcze mi brakuje 7400 :P Bylo by cool, jakby na pudelku obok minimalnych wymagan sprzetowych widniala informacja o minimalnej ilosci punktow w 3D Mark'u jakie sa potrzebne do tej gry... Ciekawy pomysl, no nie??? :D juz to kiedys mowilem na starym forum ,ale 50% graczy (taki swirow)nie wie co to 3dmark! Popieram cię choć nie do końca wiadomo że jak ktoś ma 10K w 3dMark2001 punktów to będzie chodzić mu większość gierek płynnie no moze miec Athlona XP 2200+@2500+ i GF4TI4600 miec 11k albo nawet wiecej a jak ma tylko 128mb DDR to mu nawet GTA3 skakac bedzie!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Do Tristan Popieram cię choć nie do końca wiadomo że jak ktoś ma 10K w 3dMark2001 punktów to będzie chodzić mu (większość) gierek płynnie Tak jak napisałem wyżej że większość to nie znaczy wszystkie Np Taki Q3 to będzie chodził wypaśnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 hmmm mozna tylko przypuszczać... ale myśle że jak sam Carmack stwierdził że na giforsach sobie nie pograsz to myśle że z 9000 =] hyhy jeszcze mi brakuje 7400 :P Bylo by cool, jakby na pudelku obok minimalnych wymagan sprzetowych widniala informacja o minimalnej ilosci punktow w 3D Mark'u jakie sa potrzebne do tej gry... Ciekawy pomysl, no nie??? :D juz to kiedys mowilem na starym forum ,ale 50% graczy (taki swirow)nie wie co to 3dmark! Popieram cię choć nie do końca wiadomo że jak ktoś ma 10K w 3dMark2001 punktów to będzie chodzić mu większość gierek płynnie no moze miec Athlona XP 2200+@2500+ i GF4TI4600 miec 11k albo nawet wiecej a jak ma tylko 128mb DDR to mu nawet GTA3 skakac bedzie!.Nie zgodze się Tristan !!! W przypadku GTA3 pamięci RAM brakuje karcie graficznej, która to przez port AGP alokuje tekstury w RAMie komputera ( funkcja AGP Aperture Size ) więc jeśli będzie mieć grafe ze 128 MB RAM to wszystko będzie miodzio hulać !!! 8) :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 hmmm mozna tylko przypuszczać... ale myśle że jak sam Carmack stwierdził że na giforsach sobie nie pograsz to myśle że z 9000 =] hyhy jeszcze mi brakuje 7400 :P Bylo by cool, jakby na pudelku obok minimalnych wymagan sprzetowych widniala informacja o minimalnej ilosci punktow w 3D Mark'u jakie sa potrzebne do tej gry... Ciekawy pomysl, no nie??? :D juz to kiedys mowilem na starym forum ,ale 50% graczy (taki swirow)nie wie co to 3dmark! Popieram cię choć nie do końca wiadomo że jak ktoś ma 10K w 3dMark2001 punktów to będzie chodzić mu większość gierek płynnie no moze miec Athlona XP 2200+@2500+ i GF4TI4600 miec 11k albo nawet wiecej a jak ma tylko 128mb DDR to mu nawet GTA3 skakac bedzie!. Na moim sprzecie GTA3 chodzi plynnie 800x600 , problemy sa ze serownikiem dzwieku ktory jest w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...