Steeler Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Pytanie jak w temacie. Jaka karta graficzna PCI jest najszybsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Podobno dla armii USA robią GF4 na PCI więc jak na dzień dzisiejszy to jest najszybsza karta, tylko nie wiem gdzie ją kupić można w tej wersji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Najmocniejszą jaką widziałem to GF 2MX 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 PNY robi gf4 na pci ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 PNY robi gf4 na pci ! :) A gdzie to mozna kupic? U Armi Stanow Zjednoczonych czy w NASA?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A z kad ja mam wiedziec ?? Przejzyj recki na benchmark.pl i zobacz kto dostarczyl !potem juz z gorki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A z kad ja mam wiedziec ?? Przejzyj recki na benchmark.pl i zobacz kto dostarczyl !potem juz z gorki :) yyy Nie moge zlanezc. Oni albo maja kiepska wyszukiwarke albo ja nie kumam zabardzo po nieprzespanej nocy... Mozesz szczelic linkiem? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 nie wiedzialem o gforce na pci ale napewno jest voodoo5 5500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Jest sens taką maszynke na PCI kupować ??? Jak Cię stać na GF4 na PCI to sobie zmodernizuj kompa tak żebyś AGP miał ! I wtedy możesz kupić słabszą grafe ale na AGP i wyjdzie na o samo, a oprócz tego będziesz mieć jeszcze lepszego proca z plytą ! :wink: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Jest sens taką maszynke na PCI kupować ??? Jak Cię stać na GF4 na PCI to sobie zmodernizuj kompa tak żebyś AGP miał ! I wtedy możesz kupić słabszą grafe ale na AGP i wyjdzie na o samo, a oprócz tego będziesz mieć jeszcze lepszego proca z plytą ! :wink: 8) Ja sie zastanawiam, co sobie do przenosnego zamatuje. Bo stacja dokujaca bedzie miala dwa wolne sloty PCI... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 yyy Nie moge zlanezc. Oni albo maja kiepska wyszukiwarke albo ja nie kumam zabardzo po nieprzespanej nocy... Mozesz szczelic linkiem? :?: Masz! http://www.servodata.com.pl/ Ale to ostatni raz cos szukam ! nie moge sie przemeczac ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 yyy Nie moge zlanezc. Oni albo maja kiepska wyszukiwarke albo ja nie kumam zabardzo po nieprzespanej nocy... Mozesz szczelic linkiem? :?: Masz! http://www.servodata.com.pl/ Ale to ostatni raz cos szukam ! nie moge sie przemeczac ! thxxx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 WoW na paru zagranicznych sajtach wycztałem że wynik r300 w 3dMark2001se wynosi około 15000 tysięcy marków! hyhy nieźle :D, a to dopiero prototyp podobno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 WoW na paru zagranicznych sajtach wycztałem że wynik r300 w 3dMark2001se wynosi około 15000 tysięcy marków! hyhy nieźle :D, a to dopiero prototyp podobno A to to apropo czego ? bo chyba nie kart na pci ? Co za beszczelny OT :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 mozna qpic laptopa z gf4, ale to drogie i nie ejst za bardzo wydajne, a jak ty chcesz chlodzic tego gf4, bo mozesz miec problem z obiegiem powietrza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...