stranger Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 brat zakupil taką grafę, reszta konfigu to: 1200 Athlon jakos z 400 Ramu pc 133 550W zasiłka jakaś dobra nie pamietam firmy msi k7t turbo pytanko jak optymalnie skonfigurowac i co zainstalowac do tego radka nie miałem styczności z ati więc doradzcie jak przeprowadzić instalacje po formacie wiem ze 4in1 i dx9 obowiazkowo a co sie tyczy ati.......????? dzieki pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 jak nie chcesz krecic tego cacka (w co watpie) to wystarcza najnowsze catalyst'y (3.7) ze strony ati, a jak chcesz krecic, to zainstaluj "podkrecone" sterowniki omega drivers: www.omegacorner.com. i np. power strip'a. wiecej ci nie trzeba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 A mi się wszystko wiesza na tych Catalystach 3.7 :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 najnowsze omegi zmień proca, jest zdecydowanie za słaby( min. 2100+) oraz pamięci na DDR( płyta też:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 a jak z agp x4 na tej plycie to ma znaczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 nie ma roznicy miedzy agp x8 a agp x 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 sprobuj tu http://www.driverheaven.net/downloads/index4.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...