in-human-nation Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 nie wiem co się dzieje, ale jak słucham mp3 i w danej chwili chce coś przegrać lub zainstalować z CD , to mp3 zaczyna przerywać i w ogóle nie da się słuchać , wiecie jak temu zaradzić ?? mam Windows XP SP1 a CD-ROM LG x52 .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 A DMA dla CD Roma masz załączone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
in-human-nation Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Gdzie się ustawia to DMA , jeśli to się da zrobić w Windzie ...., jesli chodzi o sam CD-ROM to mam włączoną: - taśmę do przesyłania danych - zasilanie - i taką wtyczke z 3 kabelkami .... :) więc oco dokładnie chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Właściwości systemu/Sprzęt/Menadżer urządzeń/Kontrolery IDE ATA/Pomocniczy kanał IDE/Tryb Transferu - DMA jeżeli dostępne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Przy okazji to samo dla wszystkich napędów. A jak jesteś mocniejszy i czujesz się na siłach wejdź na stronkę LG i jak są to wrzuć sobie nowsze firmware(bios) do CD-ka. Tylko poczytaj dużo i posprawdzaj oznaczenia, a nie porzałujesz 8) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
in-human-nation Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 OK zadziałało :) miałem ustawiony jakiś tryb PIO czy jakos tak :) heh, dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...