Lukas20 Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Czy ktos wie gdzie mozna kupic jakis fajny przeplywomierz do WC? Nie interesuje mnie zaden badziewny wiatraczek tylko cos takiego, co pokazuje l/h lub l/m. Podobno byly fotki czegos takiego na Forum (30-40 PLN), ale jakos nie moge sie dokopac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Czy ktos wie gdzie mozna kupic jakis fajny przeplywomierz do WC? Nie interesuje mnie zaden badziewny wiatraczek tylko cos takiego, co pokazuje l/h lub l/m. Podobno byly fotki czegos takiego na Forum (30-40 PLN), ale jakos nie moge sie dokopac. Jak by to tyle kosztowalo ty by juz kazdy mial to w kompie ;) Jedyne co widzialem na forum to ten wiatraczek z CPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 w conrad.pl maja rozne badziewia ale drogie sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 MichalP dawal kiedys fotke i link, ale samego zdjecia juz dawno nie ma. Cena: 38 PLN (nie pamietam czy netto czy brutto) Niestety nie wiem skad to pochodzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Przypomina mi sie motyw wykozystania wodomierza do wc ;P .. Rowniez gdzies o tym bylo .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Ha, tylko gdzie. W poniedzialek i tak musze jechac do sklepu z takimi rzeczami, wiec sie zapytam czy czegos nie maja. W Conradzie sa prezplywomierze, ale po kosmicznej cenie. Jeden tani ma tylko max. 1 bar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...