SIMSOFT Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 kupie pilnie!!! jedna z w.w plyt lokalizacja W-wa . wiem ze to nie miejsce na takie ogloszenia ale sprawe mam naprawde gardlowa a na gielde to nikt nie zaglada . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ktos chcial sprzedac. Z procem i z ramem (512 MB) albo nawet osobno ale nie jestem pewien czy byl nim Wofek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 kupie pilnie!!! jedna z w.w plyt lokalizacja W-wa . wiem ze to nie miejsce na takie ogloszenia ale sprawe mam naprawde gardlowa a na gielde to nikt nie zaglada . Ja mam do sprzedania Asus TUSL2-C - ok 300zł Procek Celeron 1.2GHz ok 300zł 512MB SDRAM PC133 (2x256) ok 300zł (razem) I jestam z Warszawy!!!! (no prawie, ale za 2 tygodnie się przeprowadzam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 kupie pilnie!!! jedna z w.w plyt lokalizacja W-wa . wiem ze to nie miejsce na takie ogloszenia ale sprawe mam naprawde gardlowa a na gielde to nikt nie zaglada . Ja mam do sprzedania Asus TUSL2-C - ok 300zł Procek Celeron 1.2GHz ok 300zł 512MB SDRAM PC133 (2x256) ok 300zł (razem) I jestam z Warszawy!!!! (no prawie, ale za 2 tygodnie się przeprowadzam). O wlasnie. to byl Varrol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Varrol - sorry za takie OT pytanie, ale czemu nie zdawales na AGH, tylko na PW? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Varrol - sorry za takie OT pytanie, ale czemu nie zdawales na AGH, tylko na PW? :) Bo się przeprowadzam do Warszawy. A powód przeprowadzki... starszy tam pracuje, a trochę niewygodnie mieszkać osobno (choć to ma też pewne plusy :wink: ). W innym wypadku zdawałbym na AGH. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 AA no to wszystko jasne :) Myslalem, ze tylko ze wzgleduna pw sie przeprowadzasz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...