rafi49 Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Mam pytanie czy ktoś z was zna specyfikację Radka 9600Pro od MiNta a może chociaż wiecie czy różni się czymś od innych producentów chodzi mi głównie o taktowania pamięci rdzenia. Niestety nie mogę znaleźć tych informacji nigdzie nawet na stronie MiNta także z góry dzięki za odpowiedź jeżeli ktoś z was ma tą karte napiszcie kilka słów czy warto itd Pozdrawiam rafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 www.proline.pl i tam poszukaj , tam cus powinno byc.. to jest ten tanszy pro za 6xx,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi49 Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 wiem że tam najtańszy ale właśnie tam znalazłem przy cenie 400/400 i niewiem co teraz myśleć wczoraj byłem w tym sklepie live ale wczoraj jeszcze przy cenie ni ebyło tej uwagi:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 nie kupuj tego bo to wersja LE i taktowana 400MHz pamiec! Pozatym pelny tj 400/600 radek 9600pro kosztuje ok 900zł wiec po samej cenie powinienes sie domyslic ze to chłam. W tej cenie i tak lepszym wyborem jest 9500pro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...