jasiek Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 RATUJCIE SPrawa wyglada nieciekawie wlasnie zmontwalem caly komputer no i wlaczam wszystko ok potem wylaczam znowu wlaczam i na ekranie nic sie nie pokazuje, a na wyswierlaczu plyty jest 7F 7F: Switch back to text mode if full screen loo i supported -if errors occur , report errors & wait for keys -if no errors occur or f1 keu is pressed to continue Clear EPA or costumization logo o co chodzi kumac kumam ale nie zgrzewam wiec ktos moze powiedziec co robic bo jestem napwawde nardzo zdenerowany mam nadzieje ze to jakas glupota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 głupotą jest pisac o problemie i nawet nie podac o jaką płytę chodzi -no comments Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 przepraszam bardzo ale jestem tak zdenerwowany ze zapomnialem jest to EPOX 8RDA3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 wylancz w biosie opcjie pokazywania full screen logo, ewentualnie clear cmos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...