jasiek Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Witam Od paru dni mam neo+ rozdzielone na 3 kompy.Sciagam z internetu uzywajac flashget z predoscia 60 kb/s ale nie moge wejsc np na allegro ,chip ,forum tomshardware i wiele innych powaznych serwerow poza tym wszystkie strony laduja sie bardzo wolno nawet jak 5 sekund temu siagalem z predkoscia 60 kb/s co robic to juz zaczyna byc denerwojace zapomnialem dodac ze nie jestem adminem tej sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 hmmm to nie jest powod do dumy bycie adminem w takiej sieci kiedy niewiesz co zorbic. ale jesli stronki nie laduja sie na klientach ( o ile dzielisz polaczenie przez serwer) to zmien wartosci MTU na klientach a jak nie to opisz topologie sieci i wogole:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 steryd123: on napisal, ze NIE jest adminem :P co do problemu to na 99% mtu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 u mnie byl ten sam problem. tzn. na serwerze ( :D win98 ale prosze sie nie smiac :D ) wszystko smiga oki . ale na niektorych klientach nie wszystkie stronki smigaja. u mnie na win 98 prawie zadna strona nie wchodzi a na xp wszystkie. serwerek stoi u mnie wiec powiedzcie mi co mam zrobic. O jakim MTU wy mowicie ? gdzie ? jak ? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 u mnie byl ten sam problem. tzn. na serwerze ( :D win98 ale prosze sie nie smiac :D ) wszystko smiga oki . ale na niektorych klientach nie wszystkie stronki smigaja. u mnie na win 98 prawie zadna strona nie wchodzi a na xp wszystkie. serwerek stoi u mnie wiec powiedzcie mi co mam zrobic. O jakim MTU wy mowicie ? gdzie ? jak ? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 pwoedzcie co dokladnie mam zrobic. dodam ze serwer jest na win xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=318...2&highlight=mtu tak trudno poszukac :?: :evil: prosze o zamkniecie topica :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ale beka zle przeczytalem sorry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...