michalak Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Mam pytanie do wszystkich posiadaczy tego coolera. Przeczytałem wiele recezji i bardzo mi się ten cooler spodobał, ale martwi mnie jego waga. Czy warto bradź wersje Cu czy bezpieczniejszą AlCu bo różnica w wydajności jest chyba niewielka. Czy wersja Cu nie "wyrwie" mi zaczepów? Może ktoś montował ten cooler na ABIT IC7-G ??? Prosiłbym o rozwianie moich wątpliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Ja mam na IC7-G i miałem na IS7 - nie powinno urwać zaczepów. Bierz Cu zawsze wydajniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 cu lepiej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Cu wydajniejszy a zaczepy powinny wytrzymać. jakby co to możesz go podwiązać do zasilacza jak nie jesteś pewien czy zaczepy wytrzymają - wtedy nawet jakby spadł to nie połamie grafy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Tak ale Cu jest wydajniejsz o ok. 2 stopnie a o połowe lżejszy. BArdziej skłąniam się ku AlCu. NA forum ABITA ludzie wymyślili jakieś patenty jak zamontować ten cooler w troche inny sposów ale jest to troche skomplikowane i niedostęne w polsce. Musze się z tym przespać. Jutro zdecyduje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...