virtuomaniak Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Da sie jakos sprawdzic temperature grafiki? Jesli tak to jak albo jakim progrosem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Jezeli grafa ma taka mozliwosc(monitoringu temp) to producent dostarcza takie oprogramowanie razem z nia . ALe niestety monitoring temp GPU pamiatek itp. maja tylko najnowsze karty GeForce FX i najnowsze Radki :cry: Ja naprzyklad monitoruje w ten sposob: z plyty glownej mam wyjscie na dodatkowa koncowke do mierzenia temp na ok.20 cm kabelu na tasme termo przewodzaca przklejilem ja od spodu do GPU i wyswietlam sobie to info w main board monitorze z podpisem GPU oczywiscie nie jest to zbyt dokladny sposob ale zawsze cos . zawsze jest opcja kupic gotowy termometr i wyswietlac sobie sprzodu obudowy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Da sie jakos sprawdzic temperature grafiki? Jesli tak to jak albo jakim progrosem :) przypuszczam że mały 'kombajn' Powerstrip ma ta taką opcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Moziesz mi powiedziec w ktorym miejscu pisze bo nie widze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Da sie jakos sprawdzic temperature grafiki? Jesli tak to jak albo jakim progrosem :) przypuszczam że mały 'kombajn' Powerstrip ma ta taką opcje :) Opcje moze miec ale co to da jak grafa nie ma takiej opcji to tak jak z fan mate'em i regulacja obrotow wiatraka jest ta opcja ale nie wszedzie dziala o ile wiem w nowszej wersji jak nie obsluguje to sie nawet nie pojawiala . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...