Kwiecień Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 http://img.allegro.pl/photos/oryginal/16/1606/160618/16061858 Wiem że 40x40x4 ale nic więcej i zresztą ten znajomy też :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Wiem że 40x40x4 ale nic więcej i zresztą ten znajomy też :/daj go na 12v i sprawdz amperomierzem :P imho bardzo easy 8) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 powyzsze nie da sie ukryc najlatwiej przeprowadzic :) wystarczy amperomierz ktory mierzy do 10A z zabezpieczeniem przed wiekszymi pradami, wiecej niz 10A to on raczej nie ciagnie, ale kto wie :) Mozesz tez sprobowac zmierzyc czas w jakim zagotujesz nim szklanke wody przy znanej temp poczatkowej. Albo lepiej jakis alkohol, mniejsza temp wrzenia wiec mniejsze ryzyko zjarania modulu :) gdybys tez zmierzyl DOKLADNIE jego grubosc, mozliwe zeby przypasowala do ktorychs z dostepnych na rynku, bo generlanie kazdy sie gruboscia rozni (o 0.1mm na przyklad :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 oj nie wrzucualbym go do wody, on nie jest zaizolowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 oj nie wrzucualbym go do wody, on nie jest zaizolowany... 8O mialem na mysli uzycie go jako grzejnika POD zbiornikiem z woda 8O bez przesady :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 to jest peltier z allegro :) ostatnio przegladalem ten dzial spytaj sie sprzedajacego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Ja już tego pelta mam w domciu :) Sprzedający, zresztą znajomy nie wie jaką ma moc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Peltek ma dokladnie 4mm grubości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...