milan Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Win Xp co jakis czas wywala mi bluescreena z info o tym ze jakies urzadzenie np. ISDN lub USB powoduja blad krytyczny i ze nie mozna zapisac do portu We/Wy jakiegos tam.Jak mam skonfigurować kompa żeby umiał pogodzić wszystkie urządzenia??Jak wymontowałem dźwiękówkę to ilość błędów spadła,ale to nie jest rozwiązanie.Proszę pilnie o pomoc.Jeśłi potrzebujecie jakichś danych - walcie.Ściągnąłem wszystkie stery zgodne z xp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 hmmp rzede wszystkim opisz co to za komp - napisz jaki sprzet masz - moze masz jakis konflikt IRQ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 mój sprzęt: AMD Athlon 1.4 GHz,256 RAM,40 GB,płyta chaintech CT-7AIA5,GeForce 2 MX 400,DVD-ROM i CD-RW samsunga,ISDN micronet SP 3200.zainstalowalem juz nowy bios i zrobilem chkdsk.prawdopodobnie to konflikt IRQ-co w takim wypadku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Może SP do XP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Ale ktory SP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 aprzekladales karty do innych slotow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 A ile znasz SP do XP? Nie masz wyboru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 to podaj linka bo chyba mowilmy o roznych rzeczach.tak na wszelki wypadek bo przinstalowalem bios i jeszcze raz zrobilem chkdsk i dziala jak nalezy.jak mozesz podaj linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 istnieje Sp2 ale nie dla windy a dla office'a ... wiec nie masz wyboru :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...