NiemacieK Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Czy te dwie plyty roznia sie czyms wiecej jak brakiem przejsciowki serial ata w zestawie z SL??? Szukalem, ale jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie nie znalazlem (co najwyzej: "nie jestem pewien na 100% ale chyba to sa wszystkie roznice"). Prosze nie dzielic sie ze mna swoimi rozwazaniami i przypuszczeniami tylko konkretnymi odpowiedziami. Z gory dziekuje za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Tak jak mowisz: SL nie ma przejsciowki SATA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 I to sa wszystkie roznice? Czy oprocz braku przejsciowki NF7-SL rozni sie od NF7-S tylko nadrukiem na pudelku a oprocz tego jest pelnowartosciowym NF7-S rev 2.0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Pudelka sa we wszystkich abitach takie same. NF7, NF7-S sa zapakowane w taki sam kartonik, tylko ze na kartonie ver. -S jest naklejka informujaca o przejsciowce. Wg. mnie oplaca sie doplacic ta roznice. Dodaja teraz nowe adaptery i mozna nimi podlaczyc napedy CD :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ta przejściówka to fajna sprawa, ja kupiłem wersje S no SL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Chodzilo mi oczywiscie o naklejke na pudelku :) A co do NF7-S to sam bym doplacil te pare zlotych i wzial z przejsciowka, tylko na razie w sklepie w ktorym sie zaopatruje w sprzet jest tylko NF7-SL a ja nie wiem czy jest sens toto brac (czy nie jest uposledzona w porownaniu z NF7-S), czy nie lepiej wziac EPOXA 8RDA3+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...