Popixs Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 tak wiec z przyczyn niezaleznych (padniecie zasilki i masa bledow chyba nie do usuniecia, na C mam z 50 katalagow o nazwach z kwadracikow) musze przeinstalowac winde przedtem formatujac twardego, jednak przedtem MUSZE zachowac cala swoja skrzynke odbiorcza z outlooka xp, chcialem uzyc eksportu, ale zniknal mi dziwnym trafem kalendarz i mam puste miejsca do wyboru w dacie, a bez tego outlook nie wyeksportuje nic. recznie tez nie moge znalezc w jakim pliku on to trzyma, poza tym nie jestem pewien czy oby pozniej dam rade to wgrac :/ jesli ktos moze cos poradzic to bardzo bede wdzieczny za wszelkie porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 przeciagnij maila do jakiegos wincmd czy explorera to zapisze Ci go do pliku " tytul_maila.eml " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 wiesz ze nie wpadlem na to :D dzieki, i owe you one Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 no problem ... :) potem tylko otwierasz maila z dysku i dajesz: plik / przenies do folderu / skrzynka odbiorcza i mail wraca do skrzynki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...