KRECIO Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Pytanie jak w temacie! Jak ktos zna stronki tio niech zapodaje....najlepiej zeby byl mod do mojej plytki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 dla ciebie wszystko :) i tak jestes cienias i nie zrobish moda bo sie boish o gwarancje :) 8) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 dla ciebie wszystko :) i tak jestes cienias i nie zrobish moda bo sie boish o gwarancje :) 8) :twisted:Co by ci tu powiedziec.....HMMMM.... Ch** ci w CYC! Odezwal sie overclocker....ktory boi sie zrobic moda na swoim gownianym ECS-ie HIHI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Nikt nie zna stronek z modami???? Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 http://www.vr-zone.com/guides/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Dzieki stary!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Czy moge uzyc moda DO MSI-pro2 na swoja plytke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Czy moge uzyc moda DO MSI-pro2 na swoja plytke?jeżeli jest ten sam układ odpowiadający za napięcia to chyba tak ale nie jestem pewnien na 100%. Dziś wieczorem lub jutro rano pradopodobnie bedie wiedział jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Dzieki za zainteresowanie i czekam na twojego posta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ok zapytałem na forum Vr-zone tu masz linka jakiś typ odpisał że to ma HIP6032 regulator napiecia. Zreszta zobacz tu : http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthre...=&threadid=4564 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ok zapytałem na forum Vr-zone tu masz linka jakiś typ odpisał że to ma HIP6032 regulator napiecia. Zreszta zobacz tu :http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=&threadid=4564Dzieki za pomoc...ale jak posune 2V na mojego duraka na powietrznym chlodzeniu tio nie wiele z niego zostanie :) szkoda ze nie napisal jakie mi to da napiecie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ok zapytałem na forum Vr-zone tu masz linka jakiś typ odpisał że to ma HIP6032 regulator napiecia. Zreszta zobacz tu :http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=&threadid=4564Dzieki za pomoc...ale jak posune 2V na mojego duraka na powietrznym chlodzeniu tio nie wiele z niego zostanie :) szkoda ze nie napisal jakie mi to da napiecie :(spoko ale sledz dyskusje to wkoncu sie dowiesz :) jak dokladnie i co i ile :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Pytanie jak w temacie! Jak ktos zna stronki tio niech zapodaje....najlepiej zeby byl mod do mojej plytki :) :idea: Zapytaj googla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...