szymanek Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Witam :) Mam problem z nerem 6.0.0.15. Mianowicie jak chce wypalić płyte obojetnie jaka pojemnosc kompilacji wywala że nie mam miejsca i płyta wyjeżdza z nagrywarki, płyta jest w porządku wystarczy że przeinstaluje na 6.0.0.0 i wszystko sie wypala. Próbowałem szukac coś w opcja ale nic to nie dało. Co ciekawe wersja 6.0.0.0 chodzi bez problemu dziwne. Dodam że mam nagrywarke teac 512eb 12x10x32x. Moze Ktos wie jaka jest przyczyna? pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 "Firma aHead wydała uaktualnienie do pakietu Nero Burning ROM 6.0.0.15. Okazało się że program nie zawierał obsługi Overburning'u. Popędzany upomnieniami użytkowników producent postanowił naprawić ten jakże rażący błąd programu" Latke znajdziesz tutaj Ale nie działa ona w 100% z wszystkimi nagrywarkami, ale podobno w większości przypadków pomaga. Daj znać czy ci się udało. BTW Ja jakoś jadę na Nero serii 5.xx i nigdy się nie zawiodłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ja tak miałem jak w alcoholu 120% (używam równolegle z Nero)wybrałem używanie ASPI dostarczonego razem z alcoholem. Jak z powrotem w Alcoholu przełączyłem na ASPI z windowsa (XP pro sp1) to Nero pali bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ale ahead dał plame, cos za szybko te nowe wersje wypuszczają. No ale juz mi chodzi co ciekawe musiałem odinstalować wersje 6.0.0.0 i usunac wszystko z rejestru w windzie co było z nim zwiazane i reszte plików tzn cały katalog ahead i dopiero zainstalowałem 6.0.0.15 i teraz chodzi ok dziwne. Co do overberningu to faktyczne spierdzielili dzięki za link po zainstalowaniu go chodzi mi overberning. Ogólnie to nero ładniejsze od 5xxx ale tyle z nim kłopotów przy instalce. A polski jezyk tez już jest ale tylko do wersji 6.0.0.15 ha i działa ok, do wcześniejszych wersji 6xxx nie znalazłem. No wszystko teraz chodzi cacy. A ztym alcoholem to faktycznie prawda trzeba to aspi na winde ustawic to wtedy jest ok. Nero wtedy działa ok i alcohol 120% też. pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...