Egeba Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Witam! Tak jak w temacie ktory monitor bedzie lepszy? Eizo F56 Czy Belinea 10 70 40 Oba maja podobne parametry, z tym ze nie wiem jaka czestotliwos odswierzania ma Eizo przy 1024x768. A Ogulnie ktory lepszy i dla czego. W necie nie znalazlem testow czy porownania(przypuszczam ze dla tego iz sa to starsze monitory) Monitor chce kupic na Allegro tak do 250zl. Od kogos z Poznania lub Wielkopolski. Linki do tych moinitorow na Allegro: Eizo F56 Belinea 10 70 40 Prosze o pomoc. Pozdrawiam Egeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Eizo 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Eizo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Jakies uzasadnienienie dlaczego Eizo, czy Eizo bo dobra firma?? Glownie to chodzi mi o to czy dobry jest ten monitor bo to ze dobra firma to juz sie naczytalem. Ale jak co to jestem na Eizo nastawiaony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Eizo to najlepsza firma monitroów zarówno CRT jak i LCD. Dobra ale niestety droga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Eizo to najlepsza firma monitroów zarówno CRT jak i LCD. Dobra ale niestety droga.Rozumiem dzieki. Akurat ten Eizo kosztuje tyle ile moge wydac 249zl i jest z Ostrowa Wlkp. Wiec mi pasuje. Dzieki za odp. Pozdrawiam Egeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Eizo to najlepsza firma monitroów zarówno CRT jak i LCD. Dobra ale niestety droga.Rozumiem dzieki. Akurat ten Eizo kosztuje tyle ile moge wydac 249zl i jest z Ostrowa Wlkp. Wiec mi pasuje. Dzieki za odp. Pozdrawiam Egeba Dzięki, że mogłem pomóc Pozdrawiam również :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 to i ja sie dolacze eizo !!!! mam taki sam 1024x768 przy 100hz ale powerstripem mozna podciagnac troche wyzej (okolo 110) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 to i ja sie dolacze eizo !!!! mam taki sam 1024x768 przy 100hz ale powerstripem mozna podciagnac troche wyzej (okolo 110) Hej! Fajnie ze jakis uzytkownik tego manitora tez sie odezwal. To juz jestem pewien na 110% co ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. Eizo bedzie ok. Dziki za odp. Pozdrawiam Egeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...