George Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 czesc Posiadam DVD Toshiba - siostra Asusa. Obojemy mamy podobny problem a mionowicie pod koniec filmow DVD zwiecha tzn zawieszasoe pdtwarzanie filmu - nie caly komputer. Jesli idzie o Asusa to slyszalem ze te typy tak maja ale zeby moja Toshiba tak robila???? Co prawda problem ten wystepuje na 2 plytach tylko ale wiecej plyt DVD nie mam zeby sprawdzic :? Co moze byc tego przyczyna???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 (...)Obojemy(...)Hmm... :roll: A co się tyczy problemu, to może te płyty są uszkodzone :? sprawdzcie na innych :P . Bo dziwne aby dwa różne napędy tak samo się zachowywały (jeszcze w różnych kompach, jak mniemam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 a może coś z oprogramowaniem? sproboj na innym programie wlaczyc film, nie wiem czy pomoże, trzeba sprawdzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 a może coś z oprogramowaniem? sproboj na innym programie wlaczyc film, nie wiem czy pomoże, trzeba sprawdzic. Siostra uzywa Asus playera czy jakos tak a ja PowerDVD wiec to nie to. Moze to wina plyty. Te filmy byly dodawane do gazet:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Jak te dvd są z gazet to nic dziwnego, że moga być uszkodzone. Sprawdzcie "normalne" płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...