Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki bruce za zainteresowanie i odpowiedz, widze ze nikt niechce mi pomoc :( jesli mozesz to powiedz ile to jest b. niskie. 5 minut po starcie bedzie ok. 40 stopni?

O ile mnmie pamiec nie myli WBK38 to nastepca FOP38. Mozesz sie spodziewac temperatur rzedu 38-40C idle i okolo 45-48C full load. Tak mi sie wydaje. Ja na FOP38 mialem kiedys mniej wiecej podobnie na D800@1000 MHz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no teraz mam coolerek co trzyma 5000 obrotow i nie ma tragedii takze mysle ze wytrzymam :wink: a przeszlo mi juz zostawianie kompa na noc i sciaganie czegokolwiek. a jak mi sie niespodoba to moge go gdzies opchnac jescze a napewno nie strace na tym bo cena wydaje mi sie wlasnie atrakcyjna. na tweaku kosztuje w promo 82 zl chyba. BRUCE masz jakis moze nr GG albo tlena?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no teraz mam coolerek co trzyma 5000 obrotow i nie ma tragedii takze mysle ze wytrzymam :wink: a przeszlo mi juz zostawianie kompa na noc i sciaganie czegokolwiek. a jak mi sie niespodoba to moge go gdzies opchnac jescze a napewno nie strace na tym bo cena wydaje mi sie wlasnie atrakcyjna. na tweaku kosztuje w promo 82 zl chyba. BRUCE masz jakis moze nr GG albo tlena?

Wiesz co mnie sie tez tak wydawalo... Wiatrak Delta wyje tak jiemilosiernie, ze go u mnie w domu bylo slychac nawet po zamknieciu drzwi do wszystkich pokoi... W/g specyfikacji ma 6800rpm, a kreci sie tak okolo 6900-7100 rpm. To nie wiatrak to tajfun.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...