Smartek Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 No wlasnie, jakie beda najlepsze gdzies tak do 500zl? :) pozdro ;) ps - moze Logitech? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Był już poruszany ten temat i ro nieraz. Trzeba poszukać a nie odrazu temat zakładać.5 sek szukania i oto wynik ;) Jest jeszcze kilka tematów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Zapytalem bo z biegiem czasu przeciez mogly sie zmienia zdania itd. :P pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 A co powiecie o nowym modelu Creativa 5.1 P580?? Podoba mi sie ich wygląd. Moc to chyba taka sama jak 5300. A cena 369 zl Chyba warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 :arrow: temat wielokrotnie przerabiany :? ja wybralem Logitech Z-640 i na nic innego bym ich nie wymienil (w tej samej kategori cenowej). sa to bardzo dobre glosniki - szczerze polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Dokladnie.... Logitech Z-640 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanq33 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Zgadzam się że Logitechy Z-640 są najlepsze w tej cenie ale czy wiecie coś o nowych seriach Logitech X :?: Głośniki te miały się ukazać w tym miesiącu ale nawet na stronie głównej nic nie ma :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 porzadnie wyglada zestaw genius home theatre 5.1. Calosc z drewna i o wiele wieksza moc niz plastikow Creative'a. PS> Sam mam Creative fps1500 ale jakbym mial wydac 500 zl to chyba zdecydowalbym sie na zestaw Genius'a. Osobiscie polecam zestaw KODA AV707 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 A co powiecie o nowym modelu Creativa 5.1 P580?? Podoba mi sie ich wygląd. Moc to chyba taka sama jak 5300. A cena 369 zl Chyba warto I jak, kupiles te P580? Jak wrazenia? Sam zastanawiam sie nad nimi za 252pln lub Z-640 za 346pln....Ktos cos wie o tych P580 :?: :?: (dane techniczne juz znam, potrzebuje wrazenia z odsluchu... :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Zgadzam się że Logitechy Z-640 są najlepsze w tej cenie ale czy wiecie coś o nowych seriach Logitech X :?: Głośniki te miały się ukazać w tym miesiącu ale nawet na stronie głównej nic nie ma :? tutaj http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=2069 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metyl Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 A co powiecie o nowym modelu Creativa 5.1 P580?? Podoba mi sie ich wygląd. Moc to chyba taka sama jak 5300. A cena 369 zl Chyba warto I jak, kupiles te P580? Jak wrazenia? Sam zastanawiam sie nad nimi za 252pln lub Z-640 za 346pln....Ktos cos wie o tych P580 :?: :?: (dane techniczne juz znam, potrzebuje wrazenia z odsluchu... :twisted: ) a gdzie sa takie ceny Z-640 za 346zł???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 A co powiecie o nowym modelu Creativa 5.1 P580?? Podoba mi sie ich wygląd. Moc to chyba taka sama jak 5300. A cena 369 zl Chyba warto I jak, kupiles te P580? Jak wrazenia? Sam zastanawiam sie nad nimi za 252pln lub Z-640 za 346pln....Ktos cos wie o tych P580 :?: :?: (dane techniczne juz znam, potrzebuje wrazenia z odsluchu... :twisted: ) Tych nie kupiłem ale kupiłem Creative Inspire t5400, te z tweeterami i musze przyznać że są lux :) Dałem za nie 400zl. Wrażenia odsłuchowe za.....biste, basik jest na bardzo wysokim poziomie, jedynie to moze satelity troche za słabe. Ale nawet jak rozkręce na maksa to nic nie charczy, a podłoga się trzęsie ;). Za tę cenę to naprawdę polecam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 taaaaaa, na maxa :/ 4/10 mocy i już charczy jak wściekły (sub). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...