SlaveBlade Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 cze mam do was pytanko związane z wyzej wymienionych produktem... czy macie cos takiego? jak efekt ?? i czy mozna to gdzies qic taniej niz w pc-tuning.pl ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 aha zapomnialem o linku, juz leci.... https://pc-tuning.pl/wnetrze2.php?id=S-NQ1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 mhh chyba troche naginaja fakty do rzeczywistosci jest napisane : " Wasz pokój zamieni się w kryty basen " napewno jest fajny efekt ale chyba przesadzaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 mhh chyba troche naginaja fakty do rzeczywistosci jest napisane : " Wasz pokój zamieni się w kryty basen " napewno jest fajny efekt ale chyba przesadzaja Widzialem go live i hmm efekt naprawde fajny (ale zeczywiscie presada z tym krytym basenem ) Mysle ze jego by dac w widocznym miejscu i pokusic sie o jedna lub dwie katody w chieftec'u bo sam raczej duzej budy nie oswietli jak trzeba . Ale niewazne jak by bylo z oswietlkaniem cena jest warta efektu (kurde czy efekt ceny wiecie o co chodzi) PS: Nie wiem czy mowimy o tym samym modelu mozliwe ze widzilem ciut inny(wymiar srednica) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe7er Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 cze mam do was pytanko związane z wyzej wymienionych produktem... czy macie cos takiego? jak efekt ?? i czy mozna to gdzies qic taniej niz w pc-tuning.pl ??? witam. Ja mam cos takiego i odradzalbym Ci kupno tego. Moje wiatraczki /akasa/ mocniej swieca. To jest raczej dla ladnego wygladu /ladnie sie "mieni"/ ale malo - strasznie malo - podswietla. Jezeli Ci zalezy na mocnym podswietleniu to kup raczej cos innego. Moze katode - nie wiem czy mocniej swieci, ale gdzies czytalem ze tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Pe7er i tak bym tego nnie kupil bo w tej chwili mam : insufficient funds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...