Beton Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 hmmm łatwo powiedzec kup se lepszy zasilacz:)tylko pytanie za co?:) w sumie te paski wygladają jakby zakłucenia prądowe:)odkręciłem procka i zmniejszylem mu napiecie i jak na razie nie widze zadnych zakłuceń to chyba jednal zasilacz mam jakiegos shido 400w odłacze procesor i zobacze jak chodzi:))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Na moim Szafirku 9100 (kości Samsunga 4ns) nie zaobserwowałem żadnych anomalii (zasilacz - jakaś standartowa 300-tka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 :arrow: probowalem uporac sie z problemem, po przez instalacje starszych sterow (catalyst 3.4; 3.7) jednak nic to nie daje. zglosilem juz problem do serwisu - zobaczymy co odpisza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ja mam podybny problem tz.: np. mam otwrtego worda i winamp na wierzchu, to tak jak jest winamp tak sie ciągnie cień po całym ekranie (poziomo), w grach trzena się dokładnie luknąc żeby zobaczyc Tylko że u mnie się spalił wentyl i może się poprostu przegrzała. Nie mam zielonego pojęcia jak długo chodził bez wentyla???? Monitor zmieniałem też to samo różne stery Sprzęt jak niżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...